AA 2014'e Damga Vuran Fotoğraflarını Yayınladı - Son Dakika
Güncel

AA 2014'e Damga Vuran Fotoğraflarını Yayınladı

AA 2014\'e Damga Vuran Fotoğraflarını Yayınladı

Anadolu Ajansı, 2014 yılına damga vuran 200 fotoğraflık seçki yayınladı.

08.12.2014 11:32  Güncelleme: 11:38

Birbirinden özel karelerin yayınlandığı seçki yılı özetler nitelikteki karelerden oluşuyor.

Anadolu Ajansı (AA), 2014 yılına damgasını vuran fotoğraflarını seçki olarak yayınladı. AA editörlerince hazırlanan 200 fotoğraflık seçki, yılı özetler nitelikteki birbirinden özel karelerden oluşuyor.

Yayınlanan 200 kare içinde Türkiye, Mısır, Suriye, Gazze, Hong Kong, ABD, İspanya, İtalya, Ukrayna gibi pek çok ülkeden 2014 dünya gündemine damga vurmuş, uluslararası medyada çokça yer almış fotoğraflar bulunuyor. Fotoğraflar, AA'nın HAS yazılımı üzerinden Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı.

AA gelişmeleri yerinde izliyor

Uluslararası alandaki etkinliğini günden güne artıran AA, sıcak gelişmelerin yaşandığı bölgelere gönderdiği ekiplerle anlık gelişmeleri yerinde izliyor. ABD, Mısır, Rusya, İspanya, İngiltere, Belçika, Yunanistan, İtalya, Almanya, İsrail, Güney Afrika, Tunus, Etiyopya, Nijerya, Pakistan gibi önemli merkezlerde foto muhabiri görevlendiren AA, diğer ülkelerde de serbest foto muhabiri ağı oluşturarak sıcak gelişmelerde fark yaratıyor. Son dönemdeki atılımları yerli ve yabancı basın tarafından dikkatle izlenen AA, dünyadaki en büyük haber ve görüntü dağıtım ağlarından olan "AFP Image Forum" ve "Getty Images" başta olmak üzere yaptığı işbirliği anlaşmaları sayesinde, "Anadolu Agency" imzasını öncü bir marka olarak dünya basınının belleğine yerleştirmeye başladı. TIME, Guardian, New York Times, Washington Post, Telegraph, Paris Match, Newsweek gibi önde gelen basın kuruluşlarının yayınlarında AA fotoğraflarına yer verdiği 2014yılında, AA foto muhabirleri uluslararası fotoğraf yarışmalarından da ödüller kazanmaya devam etti. Fransa'nın Perpignan kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük haber fotoğrafçılığı festivali olan Visa Pour L'Image'a da katılan AA, 2015 yılında ilk kez düzenleyeceği İstanbul Photo Awards adlı yarışmanın hazırlıklarına da başladı. Dünyanın en önemli haber fotoğrafı yarışmalarından olması beklenen yarışmaya ilk bir ayda 60 ülkeden katılım oldu.

AA, anadoluimages.com web sitesi ile fotoğraf, video ve multimedya içeriklerini de tek bir ortamdan dünyaya açtı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AA 2014'e Damga Vuran Fotoğraflarını Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement