Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması

Aa\'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması

Aralarında Başbakan Yardımcısı Arınç'ın da bulunduğu 14 bakan, 2013'e damga vuran olaylara ait AA fotoğrafları arasından tercih yaptı.

12.12.2013 12:22

Anadolu Ajansının (AA), 2013'e damga vuran olaylara ait fotoğraflarını şimdiye kadar 14 bakan oyladı.

Bakanlar, "haber" ve "yaşam" kategorilerinde oylamaya sunulan 22 fotoğraf arasından tercihlerini yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, haber kategorisinde Sabri Yıldırım'ın "Azgın Sularla Mücadele", yaşam kategorisinde ise Onur Çoban'ın "Ramazan'ın İlk Cuması" başlıklı fotoğrafını beğendi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, haber kategorisinde Eyüphan Kılıç'ın "Emevi Camisi Bombalandı", yaşam kategorisinde ise Eyad El Baba'nın "Gazze Tünelindeki Gelin" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Onur Çoban'ın " Filipinler'de Haiyan Tayfunu" başlıklı fotoğrafını seçerek oylamaya katıldı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, haberde Cem Öksüz'ün "Milyonlar Arafat'a Koştu" başlıklı fotoğrafını beğenirken, yaşam kategorisinde ise tercihini Eyad Al Baba'nın "Gazze Tünelindeki Gelin" isimli fotoğrafından yana kullandı.

Haber kategorisinde Mossab Elshamy'nin "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması" fotoğrafını seçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, yaşam kategorisinde Fırat Yurdakul'un " Suriye'de Çocuk Olmak" başlıklı fotoğrafını tercih etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, haber kategorisinde Eyüphan Kılıç'ın "Emevi Camisi Bombalandı", yaşam kategorisinde ise Atılgan Özdil'in "Mali'de Dram" başlıklı fotoğrafını beğendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, haber kategorisinde Selim Bostancı'nın "Madenciye Nişanlısından Veda", yaşamda ise Mohammed Talatene'nin "Gazze'de Mumlu Protesto" başlıklı fotoğraflarından yana tercih yaptı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mosaab Elshamy'nin "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması" başlıklı fotoğrafı için oy verirken, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Emevi Camisi Bombalandı" ve "Gazze'de Yaşam Mücadelesi" fotoğraflarını tercih etti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, haber kategorisinde Cem Genco'nun " Reyhanlı'da Patlamalar" fotoğrafını, yaşam kategorisinde ise Ezz Zanoon'un "Gazze'de Yaşam Mücadelesi" karesini seçti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, haber kategorisinde Cem Öksüz'ün "Milyonlar Arafat'a Koştu", yaşam kategorisinde ise Ege Gürün'ün "İzmir'de Sağanak" fotoğraflarını seçerek tercihini yaptı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, haber kategorisinde Mosaab Elshamy'nin "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması", yaşamda ise Kadriye Aydın'ın "Yayla Evinde Yaşam" başlıklı fotoğrafları için oy kullandı.

Haberde Mosaab Elshamy'nin "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması" fotoğrafını seçen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise yaşam kategorisinde Ezz Zanoon'un "Gazze'de Yaşam Mücadelesi" karesini beğendi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım haber kategorisinde Mosaab Elshamy'nin  "Demokrasi Yanlılarına Ateş Açılması", yaşam kategorisinde ise Ezz Zanoon'un "Gazze'de Yaşam Mücadelesi" başlıklı fotoğrafını tercih etti.

Devam eden oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement