AB DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ MEYER-LANDRUT, HATAY'DA - Son Dakika
Güncel

AB DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ MEYER-LANDRUT, HATAY'DA

AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Dörtyol ilçesindeki mevcut devlet hastanesi ve yapımı devam eden Dörtyol Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı.

09.07.2021 17:57  Güncelleme: 19:57

AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Dörtyol ilçesindeki mevcut devlet hastanesi ve yapımı devam eden Dörtyol Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı. Sağlık Bakanlığı'nın Fransız Kalkınma Ajansı ile imzaladığı protokol kapsamında, AB hibe desteğiyle yapılan devlet hastanesindeki inşaat süreci ile ilgili bilgi alan Büyükelçi Meyer-Landrut, inşaat sürecinin hızla devam ettiğini ve bundan memnuniyet duyduğunu söyledi. Hastanenin yapımında katkısı olan tüm ortaklara ve hastane çalışanlarına teşekkür eden Meyer-Landrut, Hem doktorlar için hem sağlık sistemi için son derece önemli bir proje. Fakat onların yanı sıra gelecekteki hem Türk hastalar hem de Suriyeli mülteci hastalar için için de önem taşıyorö dedi.

Büyükelçi Meyer-Landrut'a, Fransa Kalkınma Ajansı (AFD) Türkiye Direktörü Serge Snrech, Dörtyol Hastanesi başhekimi Dr. Adem Takis ile hastane müdürü Hüseyin Metin eşlik etti.

AB DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ MEYER-LANDRUT, HATAY\'DA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AB DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ MEYER-LANDRUT, HATAY'DA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement