AK PARTİ İZMİR'DE ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ - Son Dakika
Güncel

AK PARTİ İZMİR'DE ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülen Gönül Seferberliği Projesi kapsamında üye katılım töreni düzenlendi.

12.11.2022 17:25  Güncelleme: 17:34

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülen Gönül Seferberliği Projesi kapsamında üye katılım töreni düzenlendi. Törende yeni katılan üyeleri temsilen farklı partilerden de AK Parti'ye katılan 150 kişiye sembolik olarak rozet takıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de, son 3 yılda üye sayılarını 210 bin arttırarak, 507 bin üyelerinin olduğunu açıkladı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda Gönül Seferberliği Projesi kapsamında düzenlenen üye katılım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle katıldı. Törende konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Allah bu teşkilata sandıklarda birinci olmayı nasip etsin inşallah. Ben 2011'in üzerinde bir hava görüyorum. 2011'i tabii ki geçeceğiz. Bunu coşkuya, sokağa bakarak söylüyorum. Cumhur İttifakı İzmir'de birinci olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir'de birinci olacaktır. 2019 Genel Seçimleri'nden sonra sokağa çıktık. Karınca modeliyle, gönül seferberliğiyle gidilmedik ev bırakmadık. Gençler ve kadınlar da her zaman en öndeydi. Bütün İzmir'i gezdik ve sonuçta son 3 yılda üye sayımızı 210 bin arttırdık. Bugün itibariyle 507 bin üyeye sahibiz. Allah eksiltmesin, daima arttırsın. Bugün de aramıza katılan üyeleri temsilen 150 arkadaşımıza rozet takacağız. Daha önce 9 bin kişiyi temsilen bir katılım töreni yapmıştık. Bugün ise aramıza katılan yüzlerce arkadaşımızı temsilen 150 arkadaşımıza rozet takacağız. Bugün aramızda diğer siyasi partilerin hepsinden katılımlar var. Yuvaya dönen arkadaşlarımız var. Çandarlı eski Belediye Başkanı Hasan Aksoy tekrar yuvasına geldi, arkadaşlarıyla aramıza katıldı. Gelecek Partisi'nden epey arkadaşımız aramıza katıldı. Bugün onları 70 kişilik bir heyet temsil ediyor" dedi.

'2023 SEÇİMLERİNE DOLUDİZGİN YOL ALIYORUZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Hamd olsun bugün de çok güzel bir program için bir aradayız. Dalga dalga yayılan, dalga dalga artan, büyüyen heyecanımızla, coşkumuzla 2023 seçimlerine doludizgin yol alıyoruz. Özellikle son dönemde yaptığımız üye çalışmalarıyla Türkiye'de en iyi üye çalışması yapan teşkilat noktasına geldik. Bunun için İzmir'in dört bir köşesinde hizmet veren, çalışan, çabalayan, AK Parti teşkilatımızın her bir neferini tebrik ediyorum, Allah razı olsun diyorum. AK Parti kurulduğundan bugüne ülkeye çok önemli hizmetler kazandırmış bir siyasi parti. Son dönemde AK Parti'ye hep ömür biçmeye gayret ettiler. Aslında AK Parti'ye ömür biçme telaşında olanlar her seçim öncesi bunu bazen medyada, bazen sokakta dile getirdi. Her biri de her seçimden sonra mahcup olup 'Adam kazandı, AK Parti kazandı' demek zorunda kaldı. Bazı gerçek ve alt yapısı olmayan, kaç kişiyle yaptığı belli olmayan merdiven altı masa başı anket firmalarıyla AK Parti'nin oyunu düşük göstermeye çalıştılar. Ne zaman seçim yaklaşsa artık onlar da ya sessizliğe bürünürler ya da doğru rakamları telaffuz etmeye başlarlar. Geçen sene bu dönem anket yayınlayan firmaları bugünlerde duyuyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

'BU ÜLKENİN YARARINA NE İŞ YAPARSANIZ KARŞINIZDA DURAN BİR YAPI VAR'

"Sahada yaptığımız çalışmalarda, kamuoyun araştırmalarında, coşkulu teşkilat toplantılarımızda görüyoruz ki 2023'ün galibi Recep Tayyip Erdoğan'dır, Cumhur İttifakı'dır" diyen Dağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hafta içi AR-GE Başkanımız son yaptığımız araştırmayı kamuoyu ile paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 52'dir. AK Parti'nin oyu da yüzde 42'dir. 'Türkiye Yüzyılı' misyonunu muhalefetin anlamasını beklemiyoruz. Çünkü onların böyle bir derdi yok. Biz Doğu Akdeniz'de birtakım hamleler yaparken bunu geleceğin meselesi için hayata geçiriyoruz. Dünya karbon rezervinin yüzde 47'sinin olduğu yanı başımızdaki ülkelerden İtalya'sı, Fransa'sı bir şeyler elde etmeye çalışırken Türkiye buna kayıtsız mı kalacak? Ama muhalefet ne diyor? 'Libya'da ne işimiz var?'. Bunu başka kim söylüyor? Yunanistan söylüyor. Biraz da Mısır söylüyor. Bu ülkenin yararına, bu ülke için faydalı ne iş yaparsanız karşınızda duran garip bir yapı var. Bu muhalefet değil. Bu siyasete muhalefet değil. Siyasi rekabet her zaman olabilir, olmalı. Biz siyasi rekabetten çekinmeyiz. Muhalefetin bu ülkede yaptığı siyasi bir muhalefet değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti politikalarına muhalefettir" diye konuştu. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı.

AK PARTİ İZMİR\'DE ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK PARTİ İZMİR'DE ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement