Polisin uyandırdığı alkollü sürücü, doların üzerindeki Benjamin Franklin'in amcası olduğunu ileri sürdü - Son Dakika
Güncel

Polisin uyandırdığı alkollü sürücü, doların üzerindeki Benjamin Franklin'in amcası olduğunu ileri sürdü

Antalya'da alkollü araç kullanıp park eden sürücü, polisler tarafından uyandırılınca cebinden çıkardığı 100 dolarlık banknotla yemek söylemek istedi. Dolar üzerinde resmi bulunan ve ABD'nin kurucularından olan Benjamin Franklin'in amcası olduğunu iddia eden şahıs, "Benzemez mi hiç, baksanıza ya. Benjamin amcam ve ben. Benim ana tarafım Karakoyunlu Yörüklerinden, babam ise Hacı Hamzalı Yörüklerinden" dedi. Paranın sahte olup olmadığı sorusunu "Benjamin amcama hakaret sayarım" diyerek yanıtladı.

17.06.2023 11:15  Güncelleme: 16:31

İlginç olay, Serik ilçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yaşandı. Gece alkollü olarak kullandığı araçla park halindeki otomobillere çarpıp zarar veren sürücü bir sokakta aracını park edip içinde sızdı.

100 DOLARLIK BANKNOTLA YEMEK SÖYLEMEK İSTEDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine otomobiline bulunup uyandırılan alkollü sürücü, polisler araçta arama yaparken karnı acıkınca cebinden 100 dolarlık banknot çıkartıp yemek söylemek istedi.

Alkollü sürücü, cebinden çıkardığı dolarla Benjamin Franklin benzerliğini anlattı

BENJAMİN FRANKLİN'İN AMCASI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Mustafa Y. gazetecilerin çekim yaptığını görünce dolar üzerinde resmi bulunan ve ABD'nin kurucularından olan Benjamin Franklin'i kendisine benzetip bununla da yetinmedi ve Franklin'in Hacı Hamzalı Yörüklerinden olduğunu söyledi. Cebinden çıkardığı 100 dolarlık banknotlardan birini eline alıp fotoğrafıyla kendini yan yana getirerek benzerliği anlatmaya çalışan alkollü sürücü, "En çok sevdiğim amcam. Benzemez mi hiç, baksanız ya. Benjamin amcam ve ben. Benim ana tarafım Karakoyunlu Yörüklerinden, babam ise Hacı Hamzalı Yörüklerinden. Benjamin amca da aynı Hacı Hamzalı Yörüklerinin başı gibi" dedi.

Alkollü sürücü, cebinden çıkardığı dolarla Benjamin Franklin benzerliğini anlattı

"BENJAMIN AMCAMA HAKARET SAYARIM"

Polis ekipleri ile ilginç diyaloğa giren alkollü genç, paranın sahte olup olmadığı sorusuna ise "Benjamin amcama hakaret sayarım" diye konuştu. Ekipler otomobilde yaptığı incelemenin ardından şahsı önce hastaneye, ardından emniyete götürdü. İfadesi alınan sürücü serbest bırakıldı.

Alkollü sürücü, cebinden çıkardığı dolarla Benjamin Franklin benzerliğini anlattı
Polisin uyandırdığı alkollü sürücü, doların üzerindeki Benjamin Franklin\'in amcası olduğunu ileri sürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisin uyandırdığı alkollü sürücü, doların üzerindeki Benjamin Franklin'in amcası olduğunu ileri sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement