Altaç: Türkiye'nin İmajı Zedelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altaç: Türkiye'nin İmajı Zedelendi

Altaç: Türkiye\'nin İmajı Zedelendi
30.11.2013 13:22

Japon Milli Günü'nde Emine Erdoğan'ın konuşmasına karşı çıkan CHP'li Kamer Genç'e Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, sert tepki gösterdi.

Altaç, Kamer Genç'in bu kez kendi sınırlarını da aşarak uluslararası bir Davette asgari nezaket ve görgü kurallarını çiğneyerek Türkiye'nin imajını zedelediğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşine yapmış olduğu olayın kabul edilemez olduğunu ifade eden Altaç, "CHP yönetimi yapılan bu terbiyesizlikten dolayı özür dilemediği ve bunu yapan hakkında bir yaptırımda bulunmazsa ne yüzle kadınlar arasına çıkacağını, Kadına hiçbir şekilde söylenmeyecek şekilde bir ifadeyi CHP'li Milletvekili'nin ağzından çıkıyor" Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nün kutlandığı bir günde, Başbakan Recep Tayyib Erdoğan'ın eşine karşı seviyesiz, çirkin ve ülkemizi uluslararası platformda utandırarak nefret içerikli sözlerini Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın eşine karşı sarf etmiş olması sebebiyle kendisini yüce milletimize şikâyet ediyor, mensubu bulunduğu Parti yönetimini de göreve davet ediyorum. Orada yaşananları bütün boyutuyla kabul edilemez bir olay olarak görüyoruz" diye konuştu.

KAMER GENÇ TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Altaç, Genç'in özür dilemesi gerektiğine değinerek, "Bir Parlamento üyesinin öncelikli olarak bir kadına ve sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın eşine yapılan bu saygısızlığı, Japonya Büyükelçiliğinde kendi ülkesinin Başbakanının eşine dahi saygısızlık eden ve kendini siyasetçi olarak tanımlayan bu kişi, Tüm kadınlardan özür dilemeli bir Milletvekilinin hemcinslerini utandıran, kadınlarımızı ise derinden yaralayan, hiçbir ahlaki ve siyasi görüşe sığmayacak adı geçen Milletvekilinin bugüne kadar sergilediği hal ve hareketler ve takındığı tavırlarla kendine özgü bir Siyaset ortaya koydu"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Altaç: Türkiye'nin İmajı Zedelendi - Son Dakika


Advertisement