Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hazine Bakanı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklayacak - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hazine Bakanı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklayacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hazine Bakanı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklayacak

ANKA HABER AJANSI 13 MAYIS PAZARTESİ GÜNDEMİ

13.05.2024 09:12  Güncelleme: 09:13

10.00 - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklanacak. (GÖRÜNTÜLÜ-CANLI/ANKARA)

10.00 - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mart ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak. (ANKARA)

10.00- TÜİK, mart ayına ilişkin ticaret satış hacim ve ciro endekslerini açıklayacak. (ANKARA)

11.00-19.30- Manisa'nın Soma ilçesindeki Eynez ocağında 13 Mayıs 2014'te çıkan yangın nedeniyle meydana gelen faciada yaşamını yitiren 301 madenci anılıyor. Anma programı kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma Belediyesi'ne ziyarette bulunacak, hatim duası ve mevlit programına, partisinin MYK toplantısına, Maden Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne, Soma Madenci Heykeli önünde saygı duruşu ve anma törenine katılacak. Maden Şehitliği'ni ziyaret edecek olan Özel, hayatını kaybeden madencilerin ailelerinin onuruna akşam yemeği verecek. Yemekte Soma Belgesel Gösterimi yapılacak. (GÖRÜNTÜLÜ-CANLI/ MANİSA)

11.00- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Anadolu Yakası İçme Suyu Yatırımları Temel Atma Törenine katılacak. (GÖRÜNTÜLÜ-CANLI/İSTANBUL)

11.00 - Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney, "Bilimsel eczacılığın 185. yıl dönümü" dolayısıyla basın toplantısı düzenleyecek. (GÖRÜNTÜLÜ/ANKARA)

14.00 - İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı yapılacak. (GÖRÜNTÜLÜ/İSTANBUL)

15.30-17.30- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i resmi törenle karşılayacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. Miçotakis ile heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Erdoğan, Miçotakis onuruna yemek verecek (GÖRÜNTÜLÜ/ ANKARA)

19.00-20.00 Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri Soma, Ermenek, Bartın ve İliç'te can veren madencileri anacak. (GÖRÜNTÜLÜ-CANLI/İSTANBUL-KADIKÖY)

- Yargıtay'da Başkanlık seçiminin 36. turu ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı seçimi yapılacak.(ANKARA)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hazine Bakanı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi Açıklayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement