BAĞCILAR'DA CUMHURİYETİN 99'UNCU YILI COŞKUYLA KUTLANDI - Son Dakika
Güncel

BAĞCILAR'DA CUMHURİYETİN 99'UNCU YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Bağcılar Belediyesi, Cumhuriyet'in 99'uncu yılını ve 26. Geleneksel Gençlik Şöleni'ni ortak bir programla kutladı.

29.10.2022 15:19  Güncelleme: 15:29

Bağcılar Belediyesi, Cumhuriyet'in 99'uncu yılını ve 26. Geleneksel Gençlik Şöleni'ni ortak bir programla kutladı. Başarılı öğrenci ve sporcuların ödüllendirildiği gecede sanatçı Ece Mumay da verdiği konserle vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı ve 26. Geleneksel Gençlik Şöleni sebebiyle Bağcılar Belediyesi tarafından bir etkinlik düzenlendi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleşen kutlamada iki coşku bir arada yaşandı. 26. Geleneksel Gençlik Şöleni kapsamında 2021 - 2022 eğitim öğretim döneminde ilçedeki okul birincileri, YKS ve LGS'de Türkiye ve Bağcılar derecesi yapan 1'inci, 2'nci ve 3'üncüler ile çeşitli spor dallarında İstanbul, Bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ilk üç dereceye giren gençler ödüllendirildi. İlçe sakinleri programa yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayan vatandaşlar ödül töreninden sonra sanatçı Ece Mumay'ın seslendirdiği şarkılarla keyifli anlar yaşadı.

'GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİ KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ'

Etkinlik alanına gelen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, 'Öncelikle bütün ülkemizdeki vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Başta bizlere bu Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne kadar ülkemiz için mücadele etmiş bütün şehitlerimize ve gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum. Tabii 29 Ekim vesilesiyle Bağcılarımız da 26'ncısı düzenlenen gençlik töreninde sizlerle, gençlerimizle beraberiz. Okullarında birinci olmuş aynı zamanda bilgi ve spor müsabakalarında da derece elde etmiş gençlerimizi ödüllendiriyoruz. 287 gencimize de bugün ödül vereceğiz. Bağcılarımız çok genç bir nüfusa sahip. İstanbul'umuzun en büyük nüfusa sahip ilçelerinden bir tanesi ama aynı zamanda çok yoğun bir genç nüfusa da sahip. Bu açıdan gençlerimizle birlikte Cumhuriyetimizi kutlamanın da mutluluğunu ayrıca yaşıyoruz' dedi.

ECE MUMAY KONSER VERDİ

İlerleyen saatlerde ise Cumhuriyet Konseri'nde sanatçı Ece Mumay sahneye çıktı. Gençler, sanatçının söylediği şarkılarla coşku dolu dakikalar yaşadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumartesi günü Mahmutbey Stadyumu'ndaki tören ve aynı akşam Güneşli Meydanı'ndaki Fener Alayı'yla devam edecek.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANANLARA 2 BİN TL BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLECEK

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçede 4 yıllık devlet üniversitesini veya tam burslu özel üniversiteyi kazanan öğrencilere 2 bin TL başarı ödülü verileceği ifade edildi.

BAĞCILAR\'DA CUMHURİYETİN 99\'UNCU YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAĞCILAR'DA CUMHURİYETİN 99'UNCU YILI COŞKUYLA KUTLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement