Bakan Akar: Bu küstah saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Akar: Bu küstah saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz (2)

DEFNE'DE DEPREMZDELERE ZİYARETBakan Akar, NATO tarafından Hatay'ın Defne ilçesinde yapılması planlanan 4 bin kişilik çadır kent alanında incelemelerde bulundu.

01.04.2023 17:23  Güncelleme: 17:37

DEFNE'DE DEPREMZDELERE ZİYARET

Bakan Akar, NATO tarafından Hatay'ın Defne ilçesinde yapılması planlanan 4 bin kişilik çadır kent alanında incelemelerde bulundu. Tesviye çalışmalarını takip eden Akar, yetkililerden bilgi aldı, talimat verdi. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce MÜSİAD'ın katkılarıyla yapılan Sağlık Bakanlığı'nın Kocaeli Hastanesi'ni de ziyaret eden Akar, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, başhekimden faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Bakan Akar, daha sonra da Büyükdalyan Geçici Konaklama Merkezi, Topal Dursun Yıldırım Konteyner Kenti ve Türkiye- Katar Kardeşlik Konteyner Kenti'ni ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin taleplerini dinleyen Akar, çocuklarla da yakından ilgilendi. Bakan Akar, Tunebaç ailesinin daveti üzerine konteynerlerine konuk oldu. Bakan Akar'a teşekkür eden Hüseyin Tunebaç, "İlk günden beri her şeyimize anında yetiştiler. Bunu inkar eden kendine yazık eder. Ne ihtiyacımız olduysa karşıladılar" diye konuştu.Vatani görevini Muhafız Alayı'nda yerine getirdiğini belirten Tunebaç, "Genelkurmay Başkanı olduğunuz dönemde sizleri çok görüyordum. Şimdi burada ziyaretiniz benim için ayrı önem taşıyor. Çok heyecanlandım. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, sizlerden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Depremlerin ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanların, valilerin, tüm kurum ve kuruluşların ilk andan itibaren seferber olduğunu dile getiren Akar, "Devlet millet olarak nasıl geçmişte felaketlerin üstesinden geldiysek, inşallah bu depremin yaralarını da saracak, bu felaketin de üstesinden geleceğiz" dedi.

Bakan Akar: Bu küstah saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz (2)
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akar: Bu küstah saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement