Bozdemir: "İslam Coğrafyasının Kurtuluşu Türkiye'nin Elinde" - Son Dakika
Güncel

Bozdemir: "İslam Coğrafyasının Kurtuluşu Türkiye'nin Elinde"

Bozdemir: "İslam Coğrafyasının Kurtuluşu Türkiye\'nin Elinde"

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Ak Parti 2’nci genişletilmiş Antalya bölge toplantısı yapıldı.

12.01.2014 13:33

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Ak Parti 2'nci genişletilmiş Antalya bölge toplantısı yapıldı. Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasının karıştığını belirterek İslam coğrafyasının kurtuluşunun Türkiye'nin elinde olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Ak Parti 2'nci genişletilmiş Antalya bölge toplantısı Afyon, Burdur, Isparta, Konya ve Karaman'dan gelen Ak Parti gençlik kolları üyelerinin katılımıyla Antalya'da Erdem Beyazıt Kültür Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Kurtcan Çelebi, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Faruk İslam ve Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir katıldı.

"BİZİM BAŞKA DOSTUMUZ YOK"

Gelinen son nokta da birlik ve beraberliğin önemine değinen Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, şöyle konuştu: "Ne kadar beraber olursak, birbirimize ne kadar sahip çıkarsak o kadar güçlü oluruz. Bizim bizden başka dostumuz yok. Biz ve diğerleri gibi bir durum var Türkiye'de. Birlikte olduğumuz dostumuz, kardeşlerimiz arkadaşlarımıza baktığımız da bazı şer odaklarının ve ulusal güçlerin oyununa gelip sosyal medya ve diğer alanlarda bize muhalif oluyorlar. Bu günlerin geçeceğine inanıyoruz daha güzel günler yakında gelecektir."

"İSLAM COĞRAFYASININ KURTULUŞU TÜRKİYE'NİN ELİNDE"

Yaşanan sorunların sadece Türkiye'nin değil tüm İslam coğrafyasının sorunu olduğunu vurgulayan Bozdemir, İslam coğrafyasının karışık bir durumda olduğunu belirterek kurtuluşun sadece Türkiye'nin elinde olduğunu belirtti. Kendilerine muhalefet olanlarında küçümsenmeyecek derecede zeki olduklarını kaydeden Bozdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sadece Türkiye'nin değil bütün İslam coğrafyasının sorunudur. İslam coğrafyası Türkiye'nin bu durumdan nasıl çıkacağına bakıyor. Etrafımıza bakıyoruz Suriye, Irak, Mısır karışmış sadece tek bir iktidar var Türkiye. Tüm İslam coğrafyasının kurtuluşu Türkiye'nin elindedir. Şunu iyi bilmeliyiz ki karşımızdaki bize muhalif olanlar hakikaten çok zeki insanlar. Bizim de Ak gençler olarak çok okumamız lazım. Gündemi iyi takip etmeliyiz. Bütün arkadaşlarımızın bu bilinçte olduğunu düşündüğüm için ak kadrodayız."

Toplantı açılış konuşmasının ardından basına kapalı devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozdemir: 'İslam Coğrafyasının Kurtuluşu Türkiye'nin Elinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement