Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu - Son Dakika
Güncel

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Oyuncu Sermet Yeşil, Çukur'un 36. bölümünde diziye dahil oldu. Sermet Yeşil, dizide 'Vartolu'yu derinden etkileyen gizemli bir kişiliği canlandıracak.

01.10.2018 19:17  Güncelleme: 09:48

Çukur dizisi Berkay Ateş, Erkan Avcı ve Necip Memili'nin ardından Sermet Yeşil'i de projeye dahil etti. Meczup bir karakteri canlandıracak olan Sermet Yeşil, 'Vartolu'yu derinden etkileyecek.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

ÇUKUR DİZİSİNİN 36. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karakuzuların 'Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur'dan biri alınacak' sözü, Çukur'da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur'u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali'den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur'u toparlayamazlarsa Cumali'nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

SERMET YEŞİL KİMDİR?

1977'de Eskişehir'de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev aldı.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas'ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Rol aldığı yapımlar arasında, Gişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbiryerde gibi sinema filmleri ile Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye ve Şubat gibi televizyon dizileri yer alıyor.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Son Dakika Güncel Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Seko: Bu tarz dizilerde çok rahat adam öldürüyorlar ve öldürülen hiç bir insanın hesabı sormuluyor. İnsanların bilinçaltı böyle şeylerle doluyor, halbuki gerçek hayatta bir insanın ölümünden aile ve çevresi ne kadar olumsuz etkileniyor, bu işin mahkemesi var, müebbeti var. İnsanı öldüren diziler yerine yaşamayı ve paylaşmayı, sevgiyi ve saygıyı arttıran dizilerin artması ve toplum tarafından sevilmesi dileğiyle. 16 3 Yanıtla
    AliŞim: İşte bu... Bu yorumu bu tip dizi haberlerine kopyala-yapıştır yapmak lazım. Tebrikler... 4 1
  • Tr80: Bir gün dahi merak edipte izlemedim . Saçma bir filim olduğunu tahmin ediyorum . 7 9 Yanıtla
    Ismail bilir: Film sinemada dizi evde izlenir lale 0 1
  • Cenk : Bunun neresi ünlü ? 4 4 Yanıtla
  • Nsnsn: Kokorec yiyen vatandas dislanmasin 5 3 Yanıtla
  • Nsns: Diziden sonra git parayi ciflik banka bas 2 3 Yanıtla
  • Türkgücü: İzlemiyorsanız eğer neyi eleştiriyorsunuz, laf olsun diyemi, bizler izliyoruz, izlemeyenlerde izlemesin, isteyen izler istemryen izlemez bu kadar basit 4 0 Yanıtla
  • vatandaş: arkadaşlar ya aklınız kıt ya aptala yatıyorsunuz arkadas bu dizi senarist yazar oyuncular oynar isteyen izler isteyen izlemez bu kadar basit rahatsızmısınız birileri gelip sizin tv kumandanızdan o yayınlanan kanalı açıp izleme konusunda yaptırım mı uyguluyor çok komik ya bu türk halı 3 0 Yanıtla
  • osman karasu: doldurun cezaevlerini mafa filimleri izletin özendirin beyinsiz yötetmenler serefsizler. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement