Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu - Son Dakika
Güncel

Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu

Bursa'da ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesini pompalı tüfekle öldüren katil ilk kez hakim karşısına çıktı. Müebbet hapis istemiyle yargılanan katil ifadesinde, "Uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu. Korkutmak istemiştim, elimdeki silah ateş aldı." dedi.

29.05.2019 09:21  Güncelleme: 09:49

Bursa'nın Gemlik ilçesinde ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesini pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı ilk kez hakim karşısına çıktı. Cinayet anının bir işyeri kamerasına yansıdığı olayla ilgili müebbet hapis talebiyle yargılanan sanık "Eniştem evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu. Eniştem son olarak cinsel istismar suçundan yargılanınca ablam boşanmaya karar verdi. Olay günü eniştem ablama hakaret edince dayanamadım" dedi.

POMPALI TÜFEKLE ENİŞTESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay 19 Ocak 2019 tarihinde Dr. Ziya Kaya Mahallesi Dede Korkut Sokak'ta meydana geldi. Eşinden boşanmak üzere olan Ali D. ile kayınbiraderi Bayram Can D. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Bayram Can D. yanındaki pompalı tüfekle eniştesine kurşun yağdırdı. Enişte Ali D. olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı kayınbirader ise suç aletiyle birlikte saklandığı yerde gözaltına alınarak tutuklandı.

MÜEBBET HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Olaydan sonra katil zanlısı Bayram Can D. hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Bayram Can D.'nin Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Duruşmanın ilk celsesine tutuklu sanık Bayram Can D. ile yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu

"UYUŞTURUCU KULLANIP ABLAMI DÖVÜYORDU"

Duruşmada savunma yapan Bayram Can D. eniştesini kasten öldürmediğini, korkutmak amacıyla silah doğrulttuğunu ve silahın nasıl ateş aldığını hatırlamadığını belirtti. Eniştesinin ablasına sürekli şiddet uyguladığını, evde uyuşturucu kullandığını en son cinsel istismar suçundan yargılanınca ablasının boşanmaya karar verdiğini belirten Bayram Can D. eniştesinin bu durumu hazmedemediği için kapılarına dayandığını kaydetti.

"KORKUTMAK İSTEMİŞTİM"

Bayram Can D. savunmasında, "Eniştem sürekli ablama şiddet uygular hakaret ederdi. Ablam eniştemin elinden çok çekti. Evde uyuşturucu da kullanıyordu. Zaten daha önce defalarca kez cezaevine de girip çıktı. En son cinsel istismar suçundan yargılanınca ablam boşanmaya karar verdi. Davayı açtık ablam gelip benim yanıma yerleşti. Ben ablama bakıyordum. Olay günü eniştem ablamla beraber kaldığımız binanın önüne geldi. Ablama küfür ederek aşağı inmesini söyledi. Ablam aşağı inmek istemedi ben de çıkmasına izin vermedim. Daha sonra ben balkona çıktım. Beni görünce bana da hakaret ve küfür etmeye başladı. Ben de sinirlendim ve zeytinlikleri korumak için aldığım pompalı tüfeği yanıma alarak kapıya indim. Ben dışarı çıkarken o da eve doğru geliyordu. Korkutmak için elimdeki silahı enişteme doğrulttum. O esnada o da elini beline attı. Onu korkutmak için kovaladım o esnada elimdeki silah ateş aldı. Nasıl oldu kaç el ateş ettim hatırlamıyorum. Yere yığıldı cansız yatıyordu. Ben de korkup kaçtım. Öldürme kastım yoktu" dedi.

Şahsın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu
Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu
Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu
Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu
Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eniştesini öldüren katil ilk kez konuştu: Evde uyuşturucu kullanıp ablamı dövüyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • mehmet: insanlar bilim adamı yetiştiriyor bizde eli tespih ve bıçak tutan serseri 12 3 Yanıtla
  • NESİME GÜLER: NE KADAR ÖN YARGILI İNSANSINIZ YA DÜŞÜNSENİZE BİRİNİN SÜREKLİ ABLANIZI DÖVDÜĞÜNÜ NE YAPARDINIZ SUSAR MIYDINIZ ACABA BEN OLSAM DİREK SIKARDIM ÇOK GÜZEL YAPMIŞ 12 2 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Zaten sende potansiyel suç işleyecek bir tip var , hiç name yapıpta yargıyı yanıltmaya çalışma, senin cezan aslında tasarlıyak yakın soydan birisini bilerek ve kasten öldürmekten Ağırlaştırılmış Müebbet. 4 5 Yanıtla
    ...: HERKESTE KORKUTMAK İSTİYOR NEDENSE.. 0 0
  • orhan: tespihle fotoğraf çekince insanın dokunulmazlığımı oluyor anlamıyorum..insanlar uzaya gidiyor böyle kasıla kasıla fotoğraf çektirmiyor 7 1 Yanıtla
  • ÜMRAN: YORUMLARI OKUYORUM DA -TİPİNDE KATİL İFADESİ VAR DİYORLAR. BU NASIL SAÇMA BİR GÖRÜŞTÜR, ÖN YARGIYI BİLİYORUZ DA TİPE KARŞI ÖN YARGILAMA DA DA ÇIĞIR AÇACAĞIZ SANIRIM. HEM İYİ YAPMIŞ O ENİŞTE ZATEN BİR GÜN KARISINI SUDAN SEBEPLE ÖLDÜRÜRDÜ BİZ DE ÜLKECEK -KADIN CİNAYETİNE UFAK BİR SES ÇIKARIRDIK. BENCE HAKİMİN 1-2 SENE CEZA VERMESİ KAFİİ. BÖYLE BİR KAÇ ABİ, BABA ÇIKIP KIZLARININ ŞİDDET VS GÖRMESİNE BU ŞEKİLDE CEZA VERSE ÜLKEDE KADIN CİNAYETİ KALMAZ. 7 0 Yanıtla
    HAKAN: sonuçta tipini bilmemde katil yani katili savunanda ilkez görüyorum 0 0
  • erdoğan: bunlar hep o tv lerdeki dizilerden dolayı oluyor suç devletin 5 1 Yanıtla
  • abla bekar kaldı: klarnet ufleme zamanı 1 2 Yanıtla
  • mahmut : agırlaşmışı alınca akıllanır çok masla anlatmış ama yemezler 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement