Enkaz kentte motorculardan birlik mesajı - Son Dakika
Güncel

Enkaz kentte motorculardan birlik mesajı

Hatay'da bir araya gelen 70 motorcu, depremin yıl dönümüne sayılı günler kala birlik mesajı verdi. Motosiklet tutkunları, Antakya'da düzenlenen etkinlikte şehir turu yaparak istiklal marşı okudu. Depremin ilk gününden itibaren bölgede olan motorcular, AFAD gönüllüsü olarak çalışmaktadır ve eğitimler vermektedir. Hatay'ı, Maraş'ı, İskenderun'u, Adana'yı ve Osmaniye'yi unutmadıklarını ve her zaman birlikte olacaklarını belirttiler.

15.01.2024 09:02

Enkaz kentte motorculardan birlik mesajı

HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da bir araya gelen 70 motorcu asrın felaketini unutturmamak adına birlik mesajı verdi.

Asrın felaketinin yıl dönümüne sayılı günler kala vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli depremleri unutmamak adına Hatay'da çeşitli etkinlikler düzenliyorlar.

Osmaniye, Adana ve Kadirli'den yola çıkan motosiklet tutkunları, depremin yok ettiği Antakya'da birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yaklaşık 70 motosikletçinin katıldığı etkinlikde; şehir turunun ardından kent meydanında istiklal marşı okundu. Hüzünlü anların yaşandığı etkinlik, motorcuları duygulandırdı.

Depremin ilk gününden itibaren bölgede olduklarını söyleyen Kadirli'li motorcu Kaan Batur, "Depremin ilk gününden itibaren bölgedeyiz. Yine AFAD gönüllüsü olarak çalışmaktayız. Kulübümüz; birçok kişiye ilk yardım eğitimleri ve AFAD eğitimleri verdi. İlk gününden, 1 seneye yakın zaman geçti. Hala buradayız. Her zaman geleceğiz. Her zaman Hatay'ımızla, Maraş'ımızla, İskenderun'umuzla, Adana'mızla, Osmaniye'mizle birlikte olacağız. Unutmadık. Unutmayacağız" dedi.

Enkaz kentte motorculardan birlik mesajı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enkaz kentte motorculardan birlik mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement