Grupfoni'deki Avantajlı Tatil Fırsatlarını Kaçırmayın - Son Dakika
Güncel

Grupfoni'deki Avantajlı Tatil Fırsatlarını Kaçırmayın

Grupfoni\'deki Avantajlı Tatil Fırsatlarını Kaçırmayın

Grupfoni'de, Şubat 2011'den bugüne kadar 60 bine yakın turizm fırsatı satıldı.

29.08.2011 12:42

Satılan turizm fırsatlarının %25'ini yurt dışı, %75'ini de yurt içi fırsatları oluştururken, bu turizm fırsatlarını satın alanların %59'u kadın, %41'i erkek üyeler oldu.

Şubat 2011'den bu yana, her bütçeye ve zevke uygun tatil seçeneklerini %70'e varan indirimlerle sunarak tatilseverlerin yüzünü güldüren fırsatlara yer veren lider grup satın alma sitesi www.grupfoni.com üzerinden şu ana kadar 60 bin civarında turizm fırsatı satıldı.

grupfoni sitesinde, Bodrum, Ağva, İstanbul, Didim, Bozcaada, Kapadokya, Kıbrıs, Fethiye, Alaçatı, Ölüdeniz, Büyükada ve Heybeliada gibi yurt içi seçeneklerinin yanısıra, "2 Ülke 10 Şehir"den oluşan Doğu Makedonya turu, Selanik, Manastır, Resne, Ohrid, Üsküp ve Sofya'nın keşfedildiği " Rumeli'de 3 Ülke – 6 Şehir", Prag, Sicilya ve İtalya gibi yurtdışı fırsatlar yer aldı. www.grupfoni.com üzerinden satılan turizm fırsatlarının %25'ini yurt dışı, %75'ini de yurt içi fırsatları oluşturdu.

Turizm fırsatlarına en yoğun ilgi %43 ile İstanbul'dan gelirken, onu %30 ile İzmir, %10 ile Ankara ve %17'sini ise diğer şehirler izledi. Turizm fırsatları satın almalarının %59'u kadın üyeler, %41'i de erkek üyeler tarafından gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan grupfoni Yönetim Kurulu Başkanı Burak Hatipoğlu "grupfoni olarak geniş tatil seçeneklerini üyelerimize uygun fiyatlarla sunuyoruz. grupfoni'nin gözde tatil yörelerinde tatil için sunduğu fırsatlarla bugüne kadar tüketicilere, tatil harcamalarında ortalama %53 oranında tasarruflar sağlandı. %70'e varan indirimlerle sunulan bu fırsatlar, aynı zamanda turizm sektörünü canlandırmaya yönelik bir girişim olarak ta algılanmalıdır" diye konuştu.

grupfoni sitesinde yer alan turizm fırsatları sadece konaklamayla sınırlı kalmıyor. Rafting, balon turu, dalış eğitimi gibi özel aktivitelerin de yer aldığı grupfoni'de indirimler ve konaklama esnasında kahvaltı, odaya şarap, meyve tabağı, peynir tabağı ve pasta ikramı gibi işletmelerin grupfoni üyelerine özel ikramları da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Grupfoni'deki Avantajlı Tatil Fırsatlarını Kaçırmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement