İslahiye'de Okuma Yazma Seferberliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Okuma Yazma Seferberliği Toplantısı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" projesi kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

01.03.2018 17:05

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" projesi kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Belediyesinin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, İlçe Müftü Vekili Mustafa Tuncel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yüksel Şahin, okul müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan seferberliğe İslahiye olarak katıldıklarını belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Yıldırım, İslahiyelilerin Mehmetçik için yaptığı bazı çalışmaları anlattı.

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural da eğitime desteklerinin süreceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin de ilçe olarak okuma yazma seferliği için hazır olduklarını ifade etti.

Çetin, istatistiklere göre İslahiye genelinde 3 bin 644 vatandaşın okuma yazma bilmediğini dile getirerek, 15'ten 80 yaşına kadar olan tüm vatandaşların okuma yazma öğrenmesi için kurs açtıklarını kaydetti.

Çetin ayrıca, okuma yazma kurslarındaki kursiyerlerin kırtasiye giderinin İslahiye Belediyesi tarafından karşılanacağını belirterek, kurs sonunda ilk 100 kişiye çeşitli ödüller verileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Okuma Yazma Seferberliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement