Koronavirüs salgınında son olarak Ramazan Bayramı'nda uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından hayat yavaş yavaş normale dönerken İstanbul trafiği de maalesef eski günlerine yaklaşıyor.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saat 17.00'den itibaren iki yönlü yoğun trafik yaşanırken, yağışın da etkisiyle kent genelinde saat 18-19 arası trafik yoğunluğu yüzde 50'leri geçerek yüzde 54'e kadar yükseldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise Anadolu yakasına geçişte yoğunluk olduğu gözlendi.

Akşam saatlerinde evlerine dönmek isteyen vatandaşlar, toplu ulaşım araçlarında ve trafik akışında yoğunluk oluşturdu.
Vatandaşlar, duraklarda sosyal mesafeye kısmen uydular ve maske taktılar. Görevliler, toplu taşımada sosyal mesafeye uymayan vatandaşları uyardı.


Son Dakika › Güncel › 4 günlük yasak sonrası İstanbul'da akşam trafiği yoğunluğu yüzde 50'yi geçti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.