Mis Kokulu Festival "Floralfest" Bitti - Son Dakika
Güncel

Mis Kokulu Festival "Floralfest" Bitti

Mis Kokulu Festival "Floralfest" Bitti

Floralfest, üç gün boyunca Küçükçiftlik Park'ı mis kokulu rengarenk bir bahçeye çevirerek çiçek tutkunu olan 7'den 70'e herkesi ağırlayarak son buldu.

07.05.2018 09:31  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç gün boyunca misafirlerini rengarenk bir dünyada ağırlayan festivalde bu yıl özel bahçe tasarımlarından tadı merak edilen yenilebilir çiçeklere, çiçek bakımını ile ilgili atölyelerden çiçek tasarımcılarının canlı showları gibi birçok farklı etkinlik yer alırken Floralfest Rusya, Azerbeycan ve Romanya'dan çiçek tasarımcılarına da ev sahipliği yaptı.

Bu yıl "Kendin Yap" mottosunu benimseyen festivalin programında füzyon buket tasarımı, yenilebilir çiçekten çikolata yapımı, Frida Kahlo taç yapımı, ceviz kabuğundan aksesuar yapımı atölyeleri dikkat çekti. Çiçeğin dışında festival boyunca canlı müzik performanlarının da yer aldığı festivali baharın habercisi Hıdırellezi Ahırkapı Roman Orkestrası ve tüm misafirleriyle beraber kutladı.

Türkiye'nin mis kokulu en güzel festivali Floralfest'in bu yılki destekçileri arasıda Garden Koala, Maison Française, Elle Decoraiton, Evim, Radyo Viva yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mis Kokulu Festival 'Floralfest' Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement