Samsunlu Şehit Komando Çavuş'un Babası: Vatan Sağolsun (2) - Son Dakika
Güncel

Samsunlu Şehit Komando Çavuş'un Babası: Vatan Sağolsun (2)

Samsunlu Şehit Komando Çavuş\'un Babası: Vatan Sağolsun (2)

Samsunlu ŞEHİT KOMANDO ÇAVUŞ'UN BABASI.

15.07.2011 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunlu ŞEHİT KOMANDO ÇAVUŞ'UN BABASI: VATAN SAĞOLSUN (2)

ŞEHİT ÇAVUŞ'UN CENAZESİ Samsun'DA

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsalında bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu hayatını kaybeden Jandarma Komando Çavuş Necmettin Torun'un cenazesi askeri uçakla Samsun'un Çarşamba Havaalanı'na getirildi. Şehidin annesinin "Yavrum beni bırakıp nereye gidiyorsun" feryadı yürekleri dağladı.

Havaalanında şehidin cenazesini, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutan Vekili Albay Ömer Erselcan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, Büyükşehir Belediyesi Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkan ile şehidin annesi Satu Torun ve babası Şükrü Torun karşıladı. Uçaktan Türk Bayrağı'na sarılı tabut askerler tarafından taşınarak cenaze aracına kondu. Bu sırada anne Satu Tosun, "Yavrum beni bırakıp nereye gidiyorsun" diye feryat edip ağladı. Sinir krizi geçiren ve tansiyon hastası olan anneyi kadın asker tesilli etmeye çalıştı. Vali Hüseyin Aksoy da baba Şükrü Tosun'un elini tutarak cenazenin ardından bir süre yürüdü.

Alaçam İlçesi Yoğunpelit Köyü'nde oturan ve Rize Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezunu olan şehit Necmettin Torun'un cenazesi ilçe devlet hastanesi morguna konuldu. Şehit Torun, yarın öğle namazından sonra düzenlenecek törenin ardından köyünde toprağa verilecek. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunlu Şehit Komando Çavuş'un Babası: Vatan Sağolsun (2) - Son Dakika


Advertisement