Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü - Son Dakika
Güncel

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü

Adana'da temizlik yaptığı esnada su zannedip içtiği tuz ruhu nedeniyle yemek borusu ve midesi tahrip olan genç kız, 2 yılda 55 kilodan 35 kiloya düştü.

19.01.2019 13:15  Güncelleme: 11:29

Adana'da, 2 yıl önce temizlik yaptığı esnada su zannederek içtiği tuz ruhu nedeniyle yemek borusu ve midesi tahrip olan genç kız, sadece mama ve suyla besleniyor. Karnından midesine sokulan hortumlarla beslenen ve 2 yılda 55 kilodan 35 kiloya kadar inen Mukaddes Uçar, kokusunu alıp tadına bakamadığı yemeklerden yemek istiyor.

SU ZANNEDEREK TUZ RUHU İÇTİ

Seyhan ilçesinde annesi ve erkek kardeşiyle yaşayan 25 yaşındaki Uçar, 2 yıl önce temizlik yaptığı esnada çok susadığını ve su zannederek tuz ruhu içmesinin ardından adeta hayatının karardığını gözyaşları içerisinde anlattı.

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü

YEMEK BORUSU VE MİDESİ TAHRİP OLDU

Mukaddes Uçar, o an kustuğunu ve ailesinin kendisini hemen hastaneye götürdüğünü ancak yemek borusu ve midesinin tahrip olduğunu söyledi.

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü

"2 YILDIR AÇIM, EN ÇOK DÖNER YEMEYİ ÖZLEDİM"

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi gördüğünü ve 2 ameliyat geçirdiğini vurgulayan Uçar, o günden bu yana karnından midesine takılan hortumlarla beslendiğini aktardı. Mukaddes Uçar, günde 3 kez mama ve 1,5 litre su tükettiğini kaydederek, "Tuz ruhu içtim hayatım karardı. Yardım istiyorum. Ailemin durumu yok. Yemek yemeyi çok özledim, en çok da döneri. 2 yıldır açım. Bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum." diye konuştu.

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü

20 KİLO VERDİ

Uçar, tuz ruhu içmeden önce 55 kilo olduğunu, şu an ise 35 kiloya kadar düştüğünü anlattı. Mukaddes Uçar'ın kardeşi Kemal Uçar da gözlerinin önünde eriyen ablasının bir an önce iyileşmesini beklediklerini söyledi. Ablasının yemek yiyememesi nedeniyle onun yanında bir şeyler yiyip içemediklerini dile getiren Uçar, "Ablam sürekli aç ve susuz. Önünde yemek yiyemiyoruz, yemek kokusu geldiğinde ağlıyor. 2 yıldır böyle yaşıyoruz, psikolojisi bozuldu." dedi.

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü

DUL AYLIĞI İLE GEÇİNİYORLAR

Üniversiteyi kazandığını ancak ablasını bırakıp gidemediğini ifade eden Kemal Uçar, ablasının tedavi olabilmesi için gerekli olan parayı sağlayabilecek durumda olmadıklarını, sadece annesinin dul aylığıyla geçindiklerini kaydetti.

Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Su Zannedip Tuz Ruhu İçen Genç Kız, 2 Yılda 35 Kiloya Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Allah şifa versin : Allah yardımcı olsun abla...rabbim şifa versin geçmiş olsun 79 3 Yanıtla
  • Arif: Gercekten yardima ihtiyacı var ben elimden geldigince yardima hazirim.nasil ulasabiliriz 22 0 Yanıtla
  • Yardım Edin Nolur: Lütfen bu aileye yardım edin. Yalvarıyorum imkanı olan yardım etsin ve ömür boyu vicdanı rahat dolaşsın. Yardım edin üşenmeyin. 20 1 Yanıtla
  • Yorumcu: ALLAH medreselerde dinini öğrenen KURANI öğrenen İslamı yücelten el kadar sübyan talebeler hürmetine, habibi hürmetine şifasını ihsan eylesin! Çektiği acılarını varsa günahlarına kefaret eylesin! Nice şifa vesile kapıları açsın! AMİN! 20 1 Yanıtla
  • xx: Allahım acil şifalar ver.Ya Şafi esmanın hürmetine bu kızımıza şifa ver amin. 19 1 Yanıtla
  • ebru: Devlet neden yardim etmiyor yataklari bile yerde 17 2 Yanıtla
  • Mardinli müslüman kürd : Allah sifa versin insAllah 14 1 Yanıtla
  • Aynalı : İçten bir dua yeter fazla söze gerek yok RABBİM tüm hastalara şifa versin en hayırlı şekilde iNŞEALLAH 8 0 Yanıtla
  • caner: devlet varmı 3 0 Yanıtla
  • Adınız soyadınız: Ben de yanlışlıkla su şişesine doldurulmuş oda spreyi icmistim su diye.kesinlikle su şişesine su harici bir şey konmamalı . çok berbat bir şey tuz ruhunun verdiği acıyı düşünmek bile istemiyorum. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun seni inşallah. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement