300 Torunlu Hamo Ağa, Bir Torununu Daha Evlendirdi-1 - Son Dakika
Güncel

300 Torunlu Hamo Ağa, Bir Torununu Daha Evlendirdi-1

300 torunlu Hamo Ağa, bir torununu daha evlendirdiDİYARBAKIR'ın Bismil ilçesinde yaşayan 4 eş, 56 çocuk ve 300 torunu olan Hamo Ağa olarak bilenen Mehmet Arslan, polis olan torunu Yusuf İslam Arslan için düzenlediği görkemli düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik mesajı gönderirken;

13.10.2018 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

300 torunlu Hamo Ağa, bir torununu daha evlendirdi

DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesinde yaşayan 4 eş, 56 çocuk ve 300 torunu olan Hamo Ağa olarak bilenen Mehmet Arslan, polis olan torunu Yusuf İslam Arslan için düzenlediği görkemli düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik mesajı gönderirken; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Diyarbakır milletvekilleri de düğüne katıldı.

Bismil Ziraat Odası Başkanı Mehmet Arslan'ın 300 torunundan biri olan ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yusuf İslam Arslan (27), Eda Bulut (23) ile dünya evine girdi. Çift için, Bismil ilçesine bağlı Işıklar köyünde yapılan düğüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik mesajı gönderdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'ın yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünde, köy meydanında kurulan sahnede, Eyvan Grubu müzikleri seslendirirken, diğer taraftan da orkestra ekiplerinin seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde davetliler halay çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımından dolayı Diyarbakır- Silvan karayolunda geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. Düğünün yapıldığı alan ise, polis bariyerleriyle kapatıldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan düğüne, düğün sahibi Mehmet Arslan, gelin ve damada takı takılmasını istemedi.

KAÇ TORUNUM VAR BİLMİYORUM

Halk tarafından Hamo Ağa olarak hitap edilen Mehmet Arslan, kendisinin 5 kez evlendiğini, 36 çocuğunu evlendirdiğini, şu an kaç torunun olduğunu bilmediğini söyledi. Düğün için 12 büyükbaş hayvan, 25 koyun kestiğini anlatan Arslan, Karadeniz'den, Akdeniz'e kadar birçok yerden binlerce kişinin düğüne katıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da düğüne davet ettiğini anlatan Arslan, yoğun programından dolayı Erdoğan'ın düğüne katılamadığını aktardı.

BAKAN SOYLU GENÇ ÇİFTİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Düğün alanın yapıldığı yerde Yusuf İslam Arslan ile Eda Bulut'un nikah şahitleri ise, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Milletvekili Mehdi Eker, Vali Hasan Basri Güzeloğlu oldu. Nikah töreninde genç çifte, örnek aile olmalarını dileyen Bakan Soylu, Bugün, hem ünü bizim sınırlarımızı aşmış Hamo Ağa'nın, hem de İçişleri Bakanı personeli olan Yusuf İslam Arslan'ın düğüne katıldık dedi. Konuşmasının ardından Bakan Soylu, evlilik cüzdanını gelin Eda Arslan'a vererek, çifte mutluluklar diledi.

300 Torunlu Hamo Ağa, Bir Torununu Daha Evlendirdi-1
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 300 Torunlu Hamo Ağa, Bir Torununu Daha Evlendirdi-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement