7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu. - Son Dakika
Güncel

7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu.

7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu.

Gaziantep Valiliği, “Nurdağı Gaziantep Devlet Yolu araç trafiğinin çok yoğun olması ve yardım araçlarının geçişlerinde yavaşlama oluşturması nedeniyle ikinci bir emre kadar sadece acil araç geçişlerine açık olacaktır” açıklamasını yaptı.

06.02.2023 21:39  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valiliği, "Nurdağı Gaziantep Devlet Yolu araç trafiğinin çok yoğun olması ve yardım araçlarının geçişlerinde yavaşlama oluşturması nedeniyle ikinci bir emre kadar sadece acil araç geçişlerine açık olacaktır" açıklamasını yaptı.

Bugün sabah saat 04.17'de meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis'te de hissedildi.

Gaziantep Valiliği, Nurdağı Gaziantep Devlet Yolu araç trafiğinin çok yoğun olması nedeniyle yolun sadece acil araç geçişlerine açık olacağını bildirdi. Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Nurdağı Gaziantep Devlet Yolu araç trafiğinin çok yoğun olması ve yardım araçlarının geçişlerinde yavaşlama oluşturması nedeniyle ikinci bir emre kadar sadece acil araç geçişlerine açık olacaktır"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement