Açıköğretim Sistemi Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahipleriyle Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Açıköğretim Sistemi Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahipleriyle Buluştu

Açıköğretim Sistemi Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahipleriyle Buluştu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Turgay Ünalan’ın yürütücülüğünü üstlendiği “Fotoğraf Yarışmasının Kültürel Değerlerin Paylaşımına Etkisi” başlıklı proje dâhilinde ilk 3’e giren öğrencilere "Üstün Başarı Ödülü" takdim edildi.

27.11.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Turgay Ünalan'ın yürütücülüğünü üstlendiği "Fotoğraf Yarışmasının Kültürel Değerlerin Paylaşımına Etkisi" başlıklı proje dahilinde ilk 3'e giren öğrencilere "Üstün Başarı Ödülü" takdim edildi.

Sadece Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemindeki Arnavutluk, Azerbaycan, Batı Avrupa, Bosna Hersek, Bulgaristan, KKTC, Kosova, Kuzey Amerika ve Makedonya programlarına kayıtlı öğrencilerin katılabildiği yarışmada 3 üstün başarı ödülü jüri tarafından belirlendi. Bunun dışında katılımcılardan seçilen 53 eser de sergilemeye hak kazandı. Yurt dışında öğrenim gören öğrencilerin fotoğraflarından oluşan serginin açılışı ve ödül töreni Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Almanya'dan Elif Özdoğan, Makedonya'dan Müşerref Kasım ve Vakkass Shtin dereceye giren isimler olurken, öğrenciler ödüllerini AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı'nın elinden aldılar.

Açılışta konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, "Şu anda Açıköğretim Sistemi aracılığıyla yurt dışında 10 bine yakın öğrencimize eğitim-öğretim veriyoruz. Batı Avrupa, Balkanlar ve Amerika'dan sonra şimdi de Suudi Arabistan'da da başladık. Bu öğrencilerimizin üniversite aidiyetlerini ve Türk kültürüne bağlılıklarını ifade etmeleri kapsamında bir Türk kültürü fotoğraf yarışması düzenledik ve sonrasında 60'a yakın öğrencimizin çalışmalarının da yer aldığı bir sergi haline getirdik. Bu çalışmalar arasından belirlediğimiz 3 öğrencimizi de Üstün Başarı Ödülü'ne layık gördük. Öğrencilerimiz de ödüllerini almak üzere ülkelerinden gelerek bugün aramıza katıldılar. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize katılmalarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Açıköğretim Sistemi Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahipleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement