Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman'da, kaza yapan eskrimciler için kurban kesildi.15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman'dan Ankara-ya Eskrim müsabakalarına katıldıktan sonra Adıyaman'a dönerken geçtiğimiz günlerde kaza yapan sporcular için Gençlik...

24.05.2012 18:21

Adıyaman'da, kaza yapan eskrimciler için kurban kesildi. 15-2 1 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman'dan Ankara-ya Eskrim müsabakalarına katıldıktan sonra Adıyaman'a dönerken geçtiğimiz günlerde kaza yapan sporcular için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurban kesilerek dualar okundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, 15 eskrim sporcusunun Osmaniye yakınlarında yaptıkları kazanın ardından Gaziantep'te bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alınarak gerekli müdahalelerin yapıldığını ve başta Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ve Eskrim Federasyonu Başkanı Mümihan Bilgin ile Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Duvan'ın olayı yakından takip ettiğini belirtti.

Vali Vekili Murat süzen ise kazada yaralananlara geçmiş olsun diyerek şöyle konuştu:

"Sporcularımız üzücü bir kaza yaşadılar. Kazada sevindirici olan durum ise ciddi bir sıkıntının olmamasıdır. Kaza sonrasında bazı sporcularımızda ve hocalarımızda yaralanmalar meydana gelmiş. Öğrencilerimiz ve hocalarımız inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bütün Müslüman aleminin, ülkemizin ve ilimizde bulunan vatandaşlarımızın regaip kandilini mübarek olsun."

-Hükümlüler Futbol Turnuvası sona erdi-

Adıyaman'da düzenlenen Hükümlüler Futbol Turnuvası sona erdi. Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen hükümlüler arası turnuvanın final maçında Umut Spor'u 2-0 yenmeyi başaran Özgürlük Spor turnuvanın şampiyonu oldu.

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda oynanan final maçını Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Alay Komutanı Jandarma Yarbay Yusuf Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, kurum müdürleri, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, TFFHG Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, Açık Ceza İnfaz kurumu hükümlüleri, hükümlü yakınları ve çok sayıda sporsever izledi.

Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik eden Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, kurum olarak geleneksel olarak her yıl hükümlüler arasında 19 Mayıs Gençlik kupası turnuvası düzenlediklerini, bu yıl 8 takımın mücadele ettiğini söyledi.

Zevkli bir final maçı izlediklerini belirten Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise hükümlü vatandaşların çeşitli aktiviteler yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün de onların çok güzel bir sportif aktivitelerine şahit olduk. Profesyonel maç havasında bir maç oynadılar. Turnuvada yer alan Özgürlük Spor'un turnuvanın şampiyon olması bana göre çok anlamlı oldu. Bu kardeşlerimiz inşallah en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmaları en büyük temennimizdir. Bu vesileyle turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyor, turnuvaya emek veren herkese teşekkür ediyorum."

Turnuvanın şampiyonu olan Özgürlükspor'a şampiyonluk kupasını takdim eden Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, bütün takımları tebrik ederek, turnuvaya emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Ödül töreninin ardından protokol ve takımlar toplu fotoğraf çektirdi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement