Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Antalya'nın son 40 yılı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi tarafından kitap haline getirildi.

18.04.2013 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto. Kenan Yüce, fuar alanı dışında bekleyenler, başvuru formu dolduranlardan foto

===

Antalya'nın son 40 yılı kitap oldu

Antalya'nın son 40 yılı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi tarafından kitap haline getirildi. Kitapta dönemin belediye başkanları, kentte yaşanan gelişim ve dönüşümü anlattı.

İMO Antalya Şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve 1973-2013 yılları arasında görev yapan belediye başkanları Selahattin Tonguç, Hasan Subaşı, Bekir Kumbul ile Mustafa Akaydın'ın katılarak kentin son 40 yılını konuştuğu panel, kitap haline getirildi. 'Belediye Başkanları Gözüyle Antalya'nın Son 40 Yılı' adlı kitabın tanıtımı, Kaleiçi Mermerli Restoran'da düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı ve İMO yönetim kurulu üyeleri katıldı. Eski başkanlar Menderes Türel, Bekir Kumbul ve Selahattin Tonguç ise mazeretlerinden dolayı toplantıda yer almadı.

PROJELERE YORUM YAPMADIK

Toplantının açılışında konuşan İMO Şube Başkanı Cem Oğuz, kitabın hazırlanma amacıyla ilgili bilgiler verdi. Son 40 yılda belediye başkanlarının kendi anlayışlarına göre projeleri öncelik sırasına koyarak gerçekleştirdikleri hizmetlerle bugünün Antalya'sını şekillendirdiklerini ifade eden Cem Oğuz, "Bu kitapta kent gelişim ve dönüşümünde etkili olan yatırımlar ve projeler hakkında yorum yapmaktan kaçındık. Antalya'nın 40 yıllık geçmişinde yapılan doğru-yanlış, eksik-hata yorumlarını okuyuculara ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi. Denizi, doğası ve tarihi zenginlikleriyle dünyanın ilgi odağı olan Antalya'nın daha fazla hizmeti hak ettiğine vurgu yapan Cem Oğuz, kent için ortak akılla sorun çözen projelerin üretilerek birlikte çalışılması gerektiğini aktardı.

BENİ KONUŞMAMAYA ZORLUYORLAR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise hazırlanan kitabın kentin belleğini tutmak anlamında önemli bir çalışma olduğunu aktardı. Konuşmasında basına sitemde bulunan Başkan Akaydın, özellikle Hasan Subaşı ile ilgili yaptığı açıklamalarının çarpıtılmak istendiğini ileri sürdü. Konuşkan bir belediye başkanı olarak basının kendisini çok sevdiğini ifade eden Başkan Akaydın, "Ama basın beni konuşmamaya zorluyor. Çünkü sık sık Subaşı dostumla, komşumla ilgili sorulara muhatap oluyorum. Bunu son kez cevaplayacağım, bir daha cevaplamayacağım" dedi.

GAZETECİLERE SİTEM ETTİ

Bu durumu örnek vererek açıklamaya çalışan Başkan Akaydın şöyle konuştu, "İki gün önce proje tanıtım toplantısı yaptık. Ardından basınla söyleşi yemeği yedik. AKP'den belediye başkanlığı için adı geçen üç isim var. Bunlar Hasan Subaşı, Mevlüt Çavuşoğlu, üçüncüsünü söylemiyorum. Bunu sordular. Ben de 'Subaşı ve Çavuşoğlu bu görevi kabul ederlerse çok memnun olurum' dedim. 'Niye' dediler, 'Seviyeli olur siyaset' dedim. 'Öbürü' dediler, 'Yorum yok' dedim. Bu basında yer aldı. 'Hasan beyin adı geçiyor' diye sordular, 'memnun olurum' dedim. 'Hasan bey beni geçmişte desteklemişti, çok birikimli bir politikacı' dedim. 'Ak Parti'den aday olursa oy verir misiniz' dediler, şimdi ne dersiniz. Hasan Subaşı merkez sağda çok önemli bir isim. Bir CHP'li belediye başkanı Ak Parti'ye oy veririm diyebilir mi? 'Peki siz aday gösterilmezseniz ne olur' dediler. 'Ben sosyal demokrat bir CHP'liyim, partime ihanet etmem' dedim. 'Peki Hasan bey sizce dönek mi' dediler. Hasan beyin partisi gitti, DYP kalmadı. Benim babam CHP'liydi. Sonra Halkçı Parti'den milletvekili oldu, sonra SHP'li oldu, sonra CHP'li olarak öldü. Benim babam dönek miydi yani? Hasan beyin de mensup olduğu bir parti olmadığına göre böyle olamaz. Arkadaşın biri söylemediğim bir laf yazmış. Demişim ki, 'Hasan bey köprü olsa üzerinden geçmem.' Herkes cımbızla çekip bir şeyler yazıyor. Size sitem ediyorum. Ne olur benim yıllardır dostum, komşum, evet ideolojik görüşlerimiz farklı ama birbirimizi çok severiz. Bana ait olmayan yorumlarla dostluğumuza gölge düşürmeyin."

SUBAŞI DA GAZETECİLERİ ÇEKTİ

Konuşmaların ardından 'Belediye Başkanları Gözüyle Antalya'nın Son 40 Yılı' kitabının ortaya çıkmasına destek veren isimlere teşekkür belgesi verildi. Toplantı sonunda Mustafa Akaydın ve Hasan Subaşı, İMO yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada cep telefonunu çıkaran Hasan Subaşı da kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

ALTYAPI TAMAM ULAŞIM EKSİK

Toplantının ardından kitapla ilgili soruları yanıtlayan İMO Şube Başkanı Cem Oğuz, Antalya'nın son 40 yılında yapılan en olumlu işin altyapı yatırımları olduğunu belirtirken, yıllardır çözülemeyen ulaşım sorununun ise en olumsuz sorun olarak devam ettiğini kaydetti.

Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantı genel, Subaşı ve Akaydın birlikte, Cem Oğuz portre ve kitapla birlikte, toplantı sonu genel, Subaşı gazetecileri çekerken.

--- KUTU ---

1000 adet basıldı

Belediye Başkanları Gözüyle Antalya'nın Son 40 Yılı adlı kitapta 1973-2013 yılları arasında görev yapan belediye başkanları Selahattin Tonguç, Hasan Subaşı, Bekir Kumbul ve Mustafa Akaydın'ın panelde yaptığı konuşmalara yer verildi. 14 Aralık 2012 tarihli panele Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki görevi nedeniyle katılamayan Menderes Türel'in ifadeleri kitapta yer almazken, görev yaptığı dönemde kente kazandırdığı eserler kitapta yer buldu. Yayına hazırlanması 4 ayı bulan 220 sayfalık kitap ilk etapta 1000 adet basıldı. Başta Antalya Valiliği olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları, Antalya milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarına gönderildi. Kitapta ayrıca, Altın Portakal tarihine ilişkin bir de fotoğraf albümü yer aldı.

===

Barış süreci konuşulacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi, barış sürecine ilişkin Antalya'da geniş katılımlı bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından organize edilen toplantı, 19-21 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Göynük İlçesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilecek. Derneğin Genel Başkanı Taner Uran öncülüğünde tüm şube başkanlarının katılacağı toplantıda son günlerin en önemli konusu 'barış süreci' konuşulacak.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Derneğin Antalya Şube Başkanı Ali Kuş, toplantıda barış sürecine ilişkin bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirileceğini belirterek, konu hakkında yapılan açıklamalar, ortaya çıkan yasal düzenlemelerin de gündeme getirileceğini ifade etti. Ali Kuş ayrıca, Göynük'deki La Mer Otel'de gerçekleştirilecek toplantıda, bundan sonraki yol haritasının da belirleneceğini aktardı.

Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Paha biçilmez Osmanlı paraları

26- 27 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 4. Antalya Televizyon Ödülleri'nin konukları çok önemli bir sergiyi ziyaret etme şansı bulacaklar.

4 Mayıs'a kadar 14.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek sergide, ilk kağıt para 'Kaime'den pul paralara, İngilizlerin Osmanlı ekonomisini çökertmek için bastığı sahte Osmanlı paralarından elyazması paralara kadar seçkin örnekler yer alıyor.

İngilizlerin Gelibolu çıkarması sırasında kullandığı paralar, Enver Paşa'nın kendi eliyle yazarak Trablusgarp'ta tedavüle sürdüğü 1 Osmanlı Lirası, ilk elyazması ve ilk matbu kağıt paralar sergiyi oluşturan otantik eserler arasında önemli bir yer tutuyor. 'Osmanlı Kağıt Paraları' sergisi Antalya'dan sonra İstanbul'da görücüye çıkacak

ANTALYA, (DHA)

Foto: Osmanlı paraları

===

Engellilere iş garantili bahçıvanlık kursu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin desteğiyle Antalya Engelli Bireyler Derneği'nin engellilere iş garantili mesleki eğitim kursu verilmesine yönelik hazırladığı 'Gökkuşağı Serası' projesi, İŞKUR tarafından kabul edildi. Proje ile Büyükşehir Belediyesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde zihinsel ve fiziksel engellilere yönelik bahçıvanlık mesleki edindirme kursu açılıyor. 22 Nisan'da başlayacak kursa ilk etapta 10 engelli vatandaş katılıyor.

STAJ GÖRECEKLER

Zihinsel ve fiziksel engelli işsizlerin toplum yaşamına tam katılımının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenecek kurs, uzman personel gözetiminde ve mesleğinde usta elemanların desteğiyle gerçekleşecek. Engelli kursiyerlerin eğitimi sonuçlanmadan, eğitildikleri sektörlerde faaliyet gösteren özel ve kamu sektörü işletmeleri ile temasa geçilerek, staj imkanı sunulacak. Engellilerin adım adım çalışma hayatıyla bütünleştirilmeleri sağlanacak.

5 ay sürecek kurs sonunda, yeteneklerine, tecrübelerine ve öğrenme hızlarına bağlı olarak meslek eğitimi başarıyla sonuçlandıran kursiyerler, süs bitkileri seraları, peyzaj büroları, fidanlıklar, park bahçeler müdürlükleri, otel, fabrika, tatil köyü gibi yerlerde işe yerleştirilecek.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Kursa katılanlardan foto

===

Park magandaları parçalıyor

KORKUTELİ Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parklarındaki bank ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce parçalandı. Uzunoluk Mahallesi'ndeki çocuk parkında alkol alan şüpheliler, parktaki tabela, masa, çöp kovası, sandalye ve oyun gruplarına zarar verdi. Belediye Başkanı Hasan Gökce, belediyenin çocukların ve vatandaşların zaman geçirmesi için yaptığı parkların zaman zaman tahrip edildiğini söyledi.

Eski belediye başkanı Ziya Küçükyörük'ün adının verildiği parkın tahrip edilmesine tepki gösteren Osman Küçükyörük ise kamu malına zarar verenlerin bulunmasını istedi. Parklara güvenlik kamerası takılmasını isteyen Küçükyörük, "Esnaf olarak gerekli maddi desteği vermeye hazırız. Babamın adını taşıyan bu parkta özellikle T.C. ibaresinin üzerinde bulunduğu tabela kırılmış. Bunun yanında oturma grupları ve çöp tenekeleri de yerlerinden sökülmüş" diye konuştu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Parktan

===

Obeziteye hayır yürüyüşü

BURDUR'un Yeşilova İlçesi'nde Toplum Sağlığı Merkezi'nde tarafından sağlık yaşam için 'Obeziteye Hayır' yürüyüşü düzenlendi. Yeşilova Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Serpil Özen ve hemşireler Serpil Demirel ile Sevgül Topaloğlu'nun girişimiyle düzenlenen yürüyüşe, İl Sağlık Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Yeşilova Sağlık Grup Başkanı B.Koray Demircan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş etkinliklerinin tekrarlanacağını belirten Dr. Özen, "Amacımız farkındalık yaratarak obeziteye dikkat çekmek" dedi.

Yavuzkan AKDOĞAN/YEŞİLOVA, (DHA)

Foto: Yürüyüşten

===

Afyon'da 'torbacı' operasyonu

AFYONKARAHİSAR Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, esrar ve uyuşturucu hap satan 6 kişiyi yakaladı. Bir ihbarı değerlendiren ekipleri, uyuşturucu madde sattıkları belirlenen B.Ç., A.G., G.Y, İ.Ç., D.Z. ve Y.Y.'yi il merkezi ve ilçelerinde yaptığı eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. 6 ay süren teknik takip sonucu yakalanan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Şüphelilerden

===

Lisanslı tek sporcu

KUMLUCA Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'nün ilçede farklı spor branşları geliştirilmesi maksadıyla başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Farklı spor branşlarında sporcu yetiştirilmesi amacıyla yürüten çalışmalar kapsamında ilk kez bir sporcu bisiklet lisansı aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca, ilçede bisiklet sporunun gelişmesi amacıyla başlattıkları çalışmalar kapsamında bisiklet sporcusu Sedat Erdoğan'a bisiklet lisansı vererek ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Amaçlarının ilçede sporun çeşitliliğini artırmak olduğunu belirten Koca, bisiklet sporu yapmak isteyen gençleri eğiterek bu spor dalına kazandırmak istediklerini söyledi. Bisiklet lisansı için sağlık raporu, iki adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisinin yeterli olduğunu kaydeden Koca, "Düzenli bir eğitimle gençleri spor dünyasına kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Bisiklet lisansını Kumluca Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca'nın elinden alan Sedat Erdoğan da bisikletin çevreye dost, duman veya ses çıkarmayan bir ulaşım aracı olduğunu belirtti. Amaçlarının ilçede bir bisiklet grubu kurmak olduğunu anlatan Erdoğan, "Kumlucalıları bisiklet sporu yapmaya davet ediyorum" dedi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Toplantıdan

===

'Hamur sarması' ikincilik getirdi

KEMER Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Manavgat'ta gerçekleştirilen 1'inci Manavgat Ulusal Yemek Yarışması'ndan madalyayla döndü. Akdeniz Eğitimli Aşçılar Derneği tarafından 13-15 Nisan tarihlerinde düzenlenen 1'inci Manavgat Ulusal Yemek Yarışması'na katılan Kemer Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, 1 gümüş, 3 bronz ve 1 merit madalya ile döndü. Üç ekip halinde yarışan öğrencilerden Bayram Turgut, yöresel yemekler kategorisinde Kemer'in yaylarında yapılan 'hamur sarması' adlı yemekle, ikinci oldu.

Madalyalarla ilçeye dönen öğrenciler, Kaymakam Murat Bulacak'ı ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Görür, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür Vekili Necdet Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Sedat Öge, Öğretmenler Reyhan Yentür ile Halil Kahraman ve öğrenciler yer aldı. Okulun çok başarılı olduğunu belirten Kaymakam Bulacak, "Bu başarıları arttırıcı çalışmalar yapmalıyız. Bu meslekte özellikle gastronomi bölümü büyük önem taşıyor. Her yarışmadan madalyasız dönmüyorlar" dedi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: ziyaretten foto

===

Hastaneye ek bina

Ak Parti İlçe Başkan Ragıp Okudan, "Mevcut hastane, 2007 yılında hizmete açılmasına rağmen ihtiyacı karşılayamamaktadır. Ek bina yapılması yönünde karar alındı. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 5 kat üzerine inşa edilen binada, 56 özel oda, 5 ameliyathane ve acil servis bulunacak" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: İncelemeden

===

Minik öğrencilerden ağabeylerine ziyaret

SERİK'te Özel Belekliler Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, kardeş okulları Yanköy İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek'in de yer aldığı ziyarette, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, Özel Belekliler Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Meral Bucaklıoğlu ve kreşin 5 yaş öğrencileri ile öğretmenler katıldı.

Başkan Mecek ve beraberindekileri Yanköy Muhtarı Durmuş Sarı, Okul Müdürü Osman Gebizli, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Küçükayaz ile köy halkı karşıladı. Başkan Yusuf Mecek, Yanköy'de olmaktan ve burada gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.

Başkan Mecek, Kardeş Okul Projesi'nin geleceğin teminatı olan gençlerde, yardımlaşma, paylaşma, insan ilişkileri ile ortak kültür bilincinin geliştirilmesinde faydalı olacağını söyledi. Kardeş okul öğrencilerine hediyeler dağıtan Başkan Mecek, emeği geçen tüm öğretmenlere de teşekkür etti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Ziyaretten

===

Cep telefonuyla yakalandı

ALANYA'da cep telefonu satışı yapan işyerinden hırsızlık yapmak isteyen 58 yaşındaki Alaattin G, işyeri sahibi tarafından elindeki telefonla kaçmaya çalışırken yakalandı. Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Caddesinde cep telefonu satışı yapılan işyerine bisikletiyle giden Alattin G, çaldığı cep telefonuyla kaçmaya çalışırken işyeri sahibi Vahit Şen tarafından fark edildi. Vitrindeki cep telefonlarından birini alarak kaçan Alaattin G., kısa süren kovalamaca sonunda Vahit Şen tarafından yakalandı. Hırsızlıktan sabıkası bulunan şüpheli, Alanya Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alattin G (elinde poşet olan) diğeri sivil polis memuru

===

Peygamber sevgisi salona sığmadı

BURDUR Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 'Hz. Peygamberin ahlakı' konulu konferans düzenlendi. Belediye Konferans ve Sergi Salonu'ndaki konferansa Doç. Dr. Mustafa Karataş konuşmacı olarak katıldı. Konferansı Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, İl Müftüsü Osman Artan, İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek ile çok sayıda vatandaş dinledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Akkaya, bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın ana temasının 'Hz. Peygamber ve İnsan Onuru' olduğunu kaydetti. Başkan Akkaya, "İnsan bizim inancımıza göre yaratıcının yeryüzündeki halifesidir. İnsana verilen akıl ve kalp insan onurunun kaynağıdır." dedi.

Açılış konuşmasının ardından konuşan Doç.Dr. Karataş, Hz. Muhammed'in ahlakının sadece Müslümanlara değil tüm insanlığa örnek teşkil ettiğini kaydetti. Hz. Muhammed'in kendisi için değil başkaları için yaşadığını belirten Karataş, "Peygamberimizin hayatından ve ahlakından herkesin alacağı dersler var.O hep başkası için koştu. Oysa biz trafikte kimseye yol vermeyiz. İçi dışı aynı. İçinden ne geçiyorsa diline yansıyordu" dedi. Program sonunda Başkan Akkaya, Doç.Dr. Karataş'a plaket vererek teşekkür etti.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Konferanstan

===

Silahlı saldırıya uğrayan işadamı öldü

GAZİPAŞA'da evinin girişinde silahlı saldırıya uğrayan işadamı 34 yaşındaki Umut Tuncel, tedavi gördüğü Alanya Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Evinin önünde 14 Nisan'da henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu başında ağır yaralanan işadamı Umut Tuncel, Alanya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Tuncel, 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

BİNLERCE SEVENİ KATILDI

Alanya Devlet Hastanesi'nden yakınları tarafından alınan Tuncel'in cenazesi, Pazarcı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Tuncel'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çamlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Tuncel'in hamile olan eşi Saniye Tuncel ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: Umut Tuncel, cenaze töreninden

==========

ALO SİNEMA

==========

ANTALYA

=======

SİNEMAY LAURA : 0 242 324 40 00

-------------

SALON 1 SELAM

SALON 2 SABİT KANCA-SELAM

SALON 3 CESUR BALIK 2

SALON 4 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

SALON 5 CROODS

SALON 6 AŞK KIRMIZI

CINEMAXIMUM : 0 242 230 14 14

-----------

SALON 1 KAYIP BALIK-MİSİLLEME

SALON 2 SELAM

SALON 3 ELCİN

SALON 4 KARLAR KRALİÇESİ-GÖÇEBE

SALON 5 CROODS-OBLIVION

SALON 6 OBLIVION

SALON 7 GEÇİT YOK

SALON 8 KORKUNÇ BİR FİLM

CINETIME ÖZDİLEK: 0 242 345 90 00

-----------------

SALON 1 SELAM

SALON 2 GEÇİT YOK

SALON 3 OBLIVION

SALON 4 KARLAR KRALİÇESİ-KÖTÜ RUH

SALON 5 CROODS-TEKSAS KATLİAMI

SALON 6 ELCİN

SALON 7 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

DEEPO : 0 242 340 62 00

-----

SALON 1 SELAM

SALON 2 CESUR BALIK

SALON 3 ELCİN

SALON 4 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

SALON 5 CROODS

SHEMALL CİNEMAPİNK : 0 242 324 14 85

------------------

SALON 1 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

SALON 2 OBLIVION

SALON 3 CESUR BALIK 2-OBLIVION

SALON 4 SUÇ ORTAĞI

SALON 5 CROODS

SALON 6 SELAM

MEGAPOL : 0 242 237 01 31

-------

SALON 1 GEÇİT YOK

SALON 2 OBLIVION

SALON 3 SUÇ ORTAĞI

SALON 4 SELAM

PLAZA : 0 242 312 62 96

-----

SALON 1 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

SALON 2 OBLIVION

SALON 3 GEÇİT YOK

SALON 4 SELAM

SALON 5 GÖÇEBE

SALON 6 ELCİN

SALON 7 ÇANAKKALE YOLUN SONU-ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN

BURDUR

======

OSKAR: 0 248 233 19 66

------

SALON 1 ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN

SALON 2 SABİT KANCA

SALON 3 AŞK KIRMIZI

OSKAR 2: 0 248 233 19 66

--------

SALON 1 CESUR BALIK 2

ISPARTA

=======

CINEMA-PİNK: 0 246 228 26 88

------------

SALON 1 OBLIVION

SALON 2 EVE DÖNÜŞ SARIKAMIŞ

SALON 3 CROODS

SALON 4 ELCİN

SALON 5 KOLEKSİYONCU

SALON 6 SELAM

SİNEMETRİK SARAÇ: 0 246 232 69 14

-----------------

SALON 1 CESUR BALIK 2

SALON 2 SELAM

SALON 3 KOLEKSİYONCU 2

AFYONKARAHİSAR

==============

CINEMOVIE AFIUM : 0 272 252 55 35

---------------

SALON 1 OBLIVION

SALON 2 SELAM

SALON 3 SELAM-SABİT KANCA

SALON 4 CROODS

SALON 5 AŞK KIRMIZI

SALON 6 KAYIP BALIK NEMO-MİSİLLEME

SALON 7 ELCİN

SALON 8 ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN-CESUR BALIK 2

SALON 9 AŞK ŞİMDİ-ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN

ZEYLAND CINENS : 0 272 246 30 22

---------------

SALON 1 KOLEKSİYONCU 2

SALON 2 CESUR BALIK

SALON 3 KELEBEĞİN RÜYASI-ROMANTİK KOMEDİ 2

SALON 4 SELAM

SALON 5 ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN

SALON 6 GÖÇEBE

ALANYA

======

ALANYUM : 0 242 515 21 69

-------

SALON 1 HAZİNE AVCISININ MACERALARI-SABİT KANCA

SALON 2 AŞK KIRMIZI

SALON 3 LANET

DAMLATAŞ ÖRNEK: 0 242 513 26 71

---------------

SALON 1 TEKSAS KATLİAMI

SALON 2 MİSİLLEME-CROODS

SALON 3 ELCİN

SALON 4 ÇANAKKALE YOLUN SONU

SALON 5 SELAM

SALON 6 KOLEKSİYONCU 2

SALON 7 SICAK KALPLER

SALON 8 KADINLAR

MANAVGAT

========

MANAVGAT KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 743 05 24

-----------------------

SALON 1 ELCİN

SALON 2 AŞK KIRMIZI

SALON 3 SELAM

SALON 4 SICAK KALPLER

SALON 5 CROODS-TEKSAS KATLİAMI

SALON 6 SABİT KANCA-KELEBEĞİN RÜYASI

KUMLUCA

=======

50. YIL KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 887 50 70

----------------------

SALON 1 KAHRAMAN MAYMUN-ZOR ÖLÜM 4

FETHİYE

=======

HAYAL : 0 252 612 13 14

------

SALON 1 CESUR BALIK 2

SALON 2 AŞK KIRMIZI

SALON 3 SELAM

SALON 4 CROODS-ÇANAKKALE YOLUN SONU

SALON 5 ELCİN - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement