Atay Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Atay Basınında Bugün

Hatay'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle Açıklaması

08.02.2011 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ASİ: "İl Emniyet Komisyon toplantısı yapıldı"

İl Emniyet Komisyon Toplantısı Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Brifing Salonu'nda yapılan toplantıda, kentte son zamanlarda yaşanan ulusal ve uluslararası düzeydeki gelişmeler ve güvenlik önlemleri konusu görüşüldü.

YORUM: "Bozbey: Tekstil sektörünün yeni umudu sevgililer günü"

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Bozbey, havaların daha önceki kış aylarına göre sıcak geçmesi nedeniyle yüzde 70'e varan indirimlerle satışlarını arttırmaya çalışan tekstil sektörünün yeni umudunun 14 Şubat Sevgililer Günü olduğunu belirtti.

ÖZYURT: "Hatay'da yok, yok! "

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, hazırlık çalışmaları devam eden

'Hatay İl Turizm Mastır Planının' tanıtılması amacıyla düzenlenen toplantıda, Hatay'ın özellikle günümüz dünyası turizm sektöründe, pastasında, değişen müşteri profilinin ihtiyaçlarına verebilecek bir zenginliğe sahip olduklarını belirtti.

HATAY: "Esnafın sorunları konuşuldu"

CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş ile Antalya Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Osman Kaptan, ilimizde gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretler çerçevesinde Hatay Esnaf ve Sanatkarları Oda Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz ve Oda Başkanları ile bir araya geldiler. Ziyarette esnafın sorunlarını konuştular.

ATAYURT: "Kapıdaki sıkıntı giderildi"

Cilvegözü gümrük kapılarında, 3 gündür yaşanan bilgisayar arızası, son buldu. Bilgisayar sistemlerinin açılmasıyla birlikte gümrüklerde oluşan kilometrelerce araç kuyruğunu eritmek için 24 saat esasına göre çalışma başlatıldı.

SÖZ: "Teksöz: Bakkal esnafı ayağa kaldırılmalıdır."

Antakya Bakkallar Odası Başkanı Sabit Teksöz, Antakya ve beldelerde faaliyet gösteren 2 bin 500 bakkalın can çekiştiğini söyleyerek, marketlere şansı olmayan bakkal esnafının mutlaka ayağa kaldırılması gerektiğini belitti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atay Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement