Galatasaray, Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenildi

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers'a elenen sarı-kırmızılılar, lige de kötü bir dönüş yaptı ve Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini alırken, üst üste 2. maçından da galibiyet alamadı.

04.10.2020 18:57  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kasımpaşa 1-0'lık skorla kazandı.

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren gol, 45+2. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ kanattan taşıdığı topta 'Robbenvari' yaptığı harika vuruşla geldi.

SEZONUN İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile berabere kaldıktan sonra üst üste 2. maçında da puan kaybı yaşayan ve sezonun ilk yenilgisini alan Galatasaray, 7 puanda kaldı. Kasımpaşa ise 2. galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor'u konuk edecek, Kasımpaşa ise deplasmanda bir diğer İstanbul takımı Karagümrük ile kozlarını paylaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 8: Sol kanattan yapılan ortayı kaleci Fatih çeldi, seken topu Aytaç tamamlamak isterken araya giren Etebo golü önledi.

Dakika 13: Taylan Antalyalı'nın pasıyla savunma arkasına sarkan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Diagne, topu kaleciye nişanladı.

Dakika 19: Kasımpaşa'da Yusuf topu ağlara yolladı ama ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır pozisyonu VAR'da incelemeye gitti. Cüneyt Çakır gol öncesinde ofsayt olmadığına ama Diagne'ye faul yapıldığına karar verdi. Kasımpaşa'nın golü geçerli sayılmadı.

Dakika 41: Ceza yayı üzerinde topla buluşan Aytaç'ın vuruşunu kaleci Fatih kornere çeldi.

Dakika 43: Aytaç'ın yine ceza yayı üzerinden köşeye gönderdiği şutunu kaleci Fatih bir kez daha çıkardı.

Dakika 44: Kasımpaşa'da Hajradinovic'in kullandığı köşe vuruşu arka direkte Tarkan'da kaldı, vuruşu üstten az farkla auta gitti.

Dakika 45+1: Ceza sahasının sağ çaprazından harika bir şut gönderen Yusuf Erdoğan'ın vuruşu kaleci Fatih'in üstünden ağlarla buluştu.

İKİNCİ YARI

Dakika 71: Galatasaray'da Babel'in sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında Diagne kafayı vurdu, şutu kaleci Ramazan'ın kucağında kaldı.

Dakika 86: Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Koita'nın ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şutunu kaleci Fatih ayaklarıyla kurtardı.

Galatasaray, Kasımpaşa\'ya deplasmanda 1-0 yenildi

Son Dakika Spor Galatasaray, Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement