Bakan Varank, Togg T10X ile seçim bölgesi Yalova'da gençlerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Varank, Togg T10X ile seçim bölgesi Yalova'da gençlerle buluştu

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa'dan Yalova'ya giderek Togg T10X Kapadokya rengi ile gençlerle buluştu. Bakan Varank, gençlerin sesinin Meclis'te duyulmasını önemsediklerini belirterek, siyaseti gençleştirmeye çalışan hareketlerle beraber yol yürümeleri tavsiyesinde bulundu. Programın ardından Bakan Varank, gençlerle birlikte Togg T10X ile sahil turu attı.

11.05.2023 12:57  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg T10X Kapadokya rengi ile seçim bölgesi Bursa'dan, Yalova'ya gitti. Burada gençlerle buluşan Bakan Varank, Gençlerin sesinin Meclis'te duyulmasını, bu ülkenin kaderine etki etmesini önemsiyoruz dedi.

Bursa 2'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı da olan Bakan Mustafa Varank, Togg ile Yalova'daydı. 17 Ağustos Parkı'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'na katılan Bakan Varank'a AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü eşlik etti. Yoğun ilgiyle karşılaşan ve gençlerle sohbet eden Bakan Varank, gençlerin imkan tanındığında birçok işi başarabilecek kapasitede olduklarını belirterek, Biz gençlerimizin yaptığını görüyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı da inşa edeceklerinden eminiz. Gençlerin sesinin siyasette daha fazla duyulmasını istiyoruz. En genç milletvekili adayları bizim listelerimizde. Bunu yapan başka bir siyasi hareket yok. Biz gençlerin sesinin Meclis'te duyulmasını, bu ülkenin kaderine etki etmesini önemsiyoruz. Bunun için bu çalışmaları yapıyoruz ama muhalefet ne diyor Çoluk çocukla meclisi mi dolduracaksınız Biz geçlerimizin neler yapabileceklerinin farkındayız ve her zaman onların yanındayız dedi.

'SİYASETİ GENÇLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN HAREKETLERLE BERABER YOL YÜRÜYÜN'

Bakan Varank, Milli Teknoloji Hamlesi ile yüksek teknolojiyi, Teknofest kuşağını çok sık gündeme getirdiklerini belirterek Çünkü şunu biliyoruz. Türkiye'yi kalkındırmak, Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek istiyorsak bizim teknolojiye, Ar-Ge'ye, inovasyona, uzaya, havacılığa yatırım yapmamız lazım. Bizim kalkınma modeli bu. Gençlere iş bulurken onlar inovasyonla ilgilensin, yüksek katma değerli işlerde çalışsın, bunun için uğraşıyoruz dedi. Dünyanın konuştuğu insansız hava araçlarını üreten, Türkiye'nin İHA ve SİHA'larını yapan Baykar şirketinin yaş ortalamasının 28 olduğunu belirten Varank, bu yaşlardaki gençlerin dünyada ses getirecek işlere imza attıklarını söyledi. Varank, gençlere kendilerine önem veren, kendilerinin önünü açan siyasilerle berber hareket etmeleri tavsiyesinde bulunarak Siyaseti gençleştirmeye çalışan hareketlerle beraber yol yürüyün. Gençlerimiz 14 Mayıs'ta doğru tercih yapacaklar ifadelerini kullandı.

SAHİLDE TOGG İLE TUR ATTILAR

Programın ardından Bakan Varank, gençlere 'Togg kullanmak isteyen var mı' dedi. Daha sonra ehliyetini kısa süre önce alan bir genç ve arkadaşlarıyla T10X'e binen Varank, kent sahilinde tur attı. (DHA)

Bakan Varank, Togg T10X ile seçim bölgesi Yalova\'da gençlerle buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Varank, Togg T10X ile seçim bölgesi Yalova'da gençlerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement