Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor Şanlıurfa Karaköprü takımının tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Kurt’u renklerine bağladı.

23.07.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor Şanlıurfa Karaköprü takımının tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Kurt'u renklerine bağladı.

Transfer çalışmaları doğrultusunda daha önce önemli takımlarda forma giyen Ahmet Kurt'u transfer eden sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcuyla resmi sözleşme imzalayacak.

Hatayspor, Şekerspor, Siirtspor, Şanlıurfaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Tarsus İdmanyurdu formaları giyen Ahmet Kurt, forvet arkasında görev yapıyor.

Transfer görüşmelerini yürüten ve Ahmet Kurt'un transfer maliyetlerini karşılayan sarı-kırmızılı takımın 2 Başkanı Nuri İlgün, yeni sezon için güçlü bir takım kuracaklarını söyledi.

Kaliteli oyuncular transfer ettiklerini kaydeden İlgün, "44 Malatyaspor'u daha güçlü bir takım yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Mevcut futbolcularımızdan birçoğuyla yeniden anlaştık. Dış transferde ise İsmail Hoca'nın listesinde bulunan futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transferi de takımın bir yöneticisi olarak ben üstlendim. Başkanımız Müslüm Boztaş ve ikinci başkan Barış Bingöl bugüne kadar bu işe büyük emek harcadılar, harcamaya da devam ediyorlar. İnşallah bu sezon iyi bir 44 Malatyaspor izleteceğiz. Listemizde çok iyi oyuncular var. Yeni transferimiz Ahmet çok tecrübeli ve iyi bir oyuncu. Daha önce oynadığı takımlara baktığınızda bunu görebilirsiniz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement