Bıçakcılar Expomed Eurasıa'da Yeni Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Bıçakcılar Expomed Eurasıa'da Yeni Ürünlerini Tanıttı

Bıçakcılar Expomed Eurasıa\'da Yeni Ürünlerini Tanıttı

Bıçakcılar 3-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde EXPOMED Eurasia fuarına katıldı.

28.04.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bıçakcılar 3-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde EXPOMED Eurasia fuarına katıldı. 21 yıldır fuara katılan ve yeni ürünlerini tanıtan Bıçakcılar firmasının standı bu sene de büyük ilgi gördü. Fuarda, led ameliyat tavan lambası, üst model ameliyat masası, Welch Allyn otoskop, oftalmaskop cihazları, yeni tip ürimetre gibi yeni ürünlerin detanıtımı yapıldı.

Türkiye medikal sektöründe tıbbi cihaz ve tek kullanımlık tıbbi ürünler alanında 55 yıldır öncülük eden Bıçakcılar, 3-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen EXPOMED Eurasia'da yer aldı. 21. kez kapılarını açan EXPOMED Eurasia fuarına düzenli olarak katılan Bıçakcılar'ın standı her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın farklı bölgelerinden gelen 250'ye yakın firma tarafından ziyaret edildi.

Bıçakcılar'ın fuardaki standında yeni ürünler tanıtıldı. Fuarda led ameliyat tavan lambası, üst model ameliyat masası, Welch Allyn otoskop, oftalmaskop cihazları ve yeni tip ürimetrenin tanıtımı yapıldı. Bunların dışında üretimi yapılan tıbbi cihazlar ile tek kullanımlık tıbbi ürünler ve Intersurgical Anestezi ürünleri de fuarda ziyaretçilerle buluştu.

Bu seneki onur konuğunun İtalya olduğu EXPOMED Eurasia'ya 1.200'ün üzerinde firma ve firma temsilcisi katıldı. 20 ülkeden 200'ü yabancı olmak üzere 30.000 kişi fuarı ziyaret etti.

1959 yılından bu yana medikal sektörde hizmet veren Bıçakcılar A.Ş. başta İtalya, İngiltere, Fransa, Almanya, İrlanda ve İspanya gibi Avrupa'nın gelişmiş ülkeleri olmak üzere Tunus ve Mısır gibi Afrika ülkeleri ile Endonezya, Filipinler gibi Uzakdoğu ülkelerine ihracat yapıyor. Tıbbi cihazlar ve tek kullanımlık tıbbi ürünler alanında dünyanın dört bir yanında marka olan Bıçakcılar A.Ş.'nin 2013 yılı sonunda ihracat yaptığı ülke sayısı 100'ü geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bıçakcılar Expomed Eurasıa'da Yeni Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement