Bolu ve Düzce'de Meydanlar Türk Bayraklarıyla Doldu - Son Dakika
Güncel

Bolu ve Düzce'de Meydanlar Türk Bayraklarıyla Doldu

Bolu ve Düzce'de meydanlar Türk bayraklarıyla doldu15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Bolu ve Düzce'de ellerinde Türk bayraklarıyla meydanları dolduran binlerce vatandaş sloganlar eşliğinde yürüyerek şehitleri andılar.

16.07.2017 02:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu ve Düzce'de meydanlar Türk bayraklarıyla doldu

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Bolu ve Düzce'de ellerinde Türk bayraklarıyla meydanları dolduran binlerce vatandaş sloganlar eşliğinde yürüyerek şehitleri andılar.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle düzenlenen 'Milli Birlik Yürüyüşü' için aralarında Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, 2'nci Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Muammer Alper, protokol üyeleri ve vatandaşlar Kent Meydanı'nda toplandı. Ellerinde Türk bayrakları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu dövizler ile meşaleler taşıyan binlerce insan İzzet Baysal Caddesi'nde yürüdü. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarının atıldığı yürüyüş Demokrasi Meydanı'nda son buldu. Meydanda polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken Polis Özel Harekat ekipleri de camilerin minarelerinde ve binaların tepesinde uzun namlulu silahlarla çevre güvenliğini sağladı. 15 Temmuz'da şehit düşenler için okunan Kuran-ı Kerim'in ardından İstiklal Marşı okundu. Meydanı dolduran binlerce insan dev ekranlardan 15 Temmuz'da yaşanılanların gösterildiği görüntüleri izledi. Vatandaşlara meydana kurulan standlardan çeşitli yiyecekler dağıtıldı. Meydanda toplanan vatandaşlar gece boyu meydanda Demokrasi Nöbeti tutacaklar.

DÜZCE'DE YAKLAŞIK 100 BİN KİŞİ YÜRÜDÜ

15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıldönümü nedeniyle Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Düzce'de ki baba evinde mevlid-i şerif okutuldu. Protokol üyelerinin yanı sıra özel harekat polisleri de şehit düşen silah arkadaşlarının mevlidine katıldı. '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüşe ise Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, daire müdürleri ile yaklaşık 100 bin kişi katıldı. Caddeyi dolduran vatandaşlar mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganları ile Anıtpark'a kadar yürüdüler. Anıtpark'ı ve caddeleri dolduran binlerce vatandaş mehter takımının konserini dinledi. Anma programı demokrasi nöbetinin ardından sabah namazının kılınması ile sona erecek.

Bolu ve Düzce\'de Meydanlar Türk Bayraklarıyla Doldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu ve Düzce'de Meydanlar Türk Bayraklarıyla Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement