Büyükşehir Belediyespor 12'den Vurdu: 3-1 - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor 12'den Vurdu: 3-1

Büyükşehir Belediyespor 12\'den Vurdu: 3-1

Bugün Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk ettiğimiz en yakın rakibimiz Düzcespor'u 3-1 mağlup ederek 50 puana ulaştık.

14.02.2018 17:34  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En yakın rakipleriyle arasında ki puan farkını 12'ye çıkaran Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 3 puana taşıyan goller ise Mehmet Kuruoğlu, Alper Akçam ve penaltıdan Umut Kaya'dan geldi.

TFF 3. Lig 1. Grubun lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk yolunda bugün Düzcespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 50'ye çıkardı. Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde en yakın rakibi Düzcespor'u konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan Mehmet Kuruoğlu, Alper Akçam ve Umut Kaya'nın attığı gollerle 3-1 galip ayrılarak rakibiyle arasındaki puan farkını 12'ye çıkardı. Bir başka yakın takipçisi Bayrampaşa'nın bugün oynadığı maçta Kemer 2003 ile berabere kalmasıyla İstanbul temsilcisiyle de puan farkını 12 yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde etti.

Maça İlgi Yoğundu

Bugün Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynanan maça ise ilgi oldukça yoğundu. Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanan kritik mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantoğlu, Bora Çaylan, Tolga Tunç Çalışkan, Gökmen Aytaç, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve çok sayıda futbolsever izledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin maç öncesinde dağıttığı yaklaşık 3 bin adet Türk Bayrağı futbolseverlere dağıtıldı. Maç sonrasında ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim ve taraftarların galibiyet sevinci ise görülmeye değerdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Nihayet Penaltı Atışı Kazandı

Bu sezon henüz beyaz noktayı göremeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk kez penaltı atışı kazandı. Geçtiğimiz sezon en son deplasmanda 3-3 sona eren Derince maçında penaltıdan gol bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bugün kazandığı penaltı atışını Umut Kaya ile gole çevirmeyi başardı.

İlk Gol Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Geldi

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanan mücadelede ilk gol Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan geldi. Konuk takım daha sonra skoru eşitledi ancak kazanmayı kafasına koyan temsilcimiz, daha sonra ki dakikalarda iki gol bularak sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.

8. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kürşat'la kullandığı korner atışında kaleci Ali Alper son anda topu tokatlayarak mutlak bir golü önledi.

12. dakikada Umut Kaya'nın uzaktan gol denemesinden sonuç çıkmadı.

15. dakikada Mehmet Yılmaz'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Mehmet Kuruoğlu, kafayla topu ağlara gönderdi. (1-0)

24. dakikada Emir'in pasında Ali Öztürk, rakip ceza sahasına girdi. Araya giren defans topu son anda kornere çeldi.

32. dakikada gelişen Düzce atağında Hüseyin'in pasına hareketlenen Kemal, kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Yusuf, bu pozisyonda gole izin vermedi.

42. dakikada Mehmet Yılmaz'ın sağdan yaptığı ortaya Erhan Kara dokunamadı.

51. dakikada Düzcespor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına İsmail Türk geçti. Bu futbolcunun mükemmel vuruşunda top Manisa Büyükşehir Belediyespor ağlarıyla buluştu ve skora denge geldi. (1-1)

59. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor yeniden öne geçti. Bu dakikada Erhan'ın ortasına Alper Akçam iyi yükseldi ve kafayla topu ağlara bıraktı. (2-1)

67. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içinde Düzce defansından Enver'in topa elle müdahale ettiğini gören maçın hakemi Barkın Kara, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Umut Kaya, skoru belirleyen golü rakip ağlara bıraktı. (3-1)

Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrılarak şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor 12'den Vurdu: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement