Çocuklar Bayramın Tadını Kipa AVM'lerinde Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Bayramın Tadını Kipa AVM'lerinde Çıkaracak

Çocuklar Bayramın Tadını Kipa AVM\'lerinde Çıkaracak

Kipa Alışveriş Merkezleri, Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında pek çok şehirde çocuklar için eğlenceli aktiviteler düzenliyor.

05.10.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye çapındaki pek çok Kipa Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı aktiviteleri kapsamında birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Çocuklar Kipa AVM'lerinde bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Alışveriş merkezlerini, ziyaretçilerin aileleriyle birlikte keyif alacağı yaşam alanları haline getirmeyi amaçlayan Kipa; Ekim ayı aktiviteleriyle özellikle çocukların daha kaliteli zaman geçirmesini sağlıyor. Kipa'nın aktiviteleri arasında Bayram Panayırı, Bubble Show, Spin Slot Car oyunu, dev parkurda Amiral Battı oyunu yer alıyor.

MİNİKLER BAYRAM PANAYIRINA BAYILACAK

17-20 Ekim tarihleri arasında; Kırklareli, Lüleburgaz, Çorlu, Çerkezköy, Antalya, Mersin ve İzmir- Torbalı'daki Kipa AVM'lerinde Bayram Panayırı kurulacak. Çocuklar için seksek, körebe, yumurta taşıma yarışması, bezirgan başı oyunu, çuval yarışması, halat çekme etkinliği, minik kurbağa koşusu, mumyalama çalışması gibi etkinliklerin düzenleneceği 'Bayram Panayırı'nda ayrıca müzikli yarışmalar, mini çocuk kulübü etkinliği, sosis balon dağıtımı ve yüz boyama etkinliği, animatör ve palyaço gösterileri yer alacak.

DEVASA KÖPÜKLERİN BÜYÜLEYİCİ ŞOVU

Bayram etkinlikleri kapsamında Kipa, muhteşem bir gösteriyi de çocuklarla buluşturacak. Dünyaca ünlü Bubble Show'un dev köpükleri ile büyüleyici bir görsel şölen AVM ziyaretçilerine unutamayacakları dakikalar yaşatacak. 12 Ekim'de Balçova AVM'de 13 Ekim'de ise Çiğli AVM'de gerçekleştirilecek gösterinin saatleri; 13.00 - 14.00 –16.00 – 18.00 ve 19.00…

ARABA YARIŞI SEVENLERE SPIN SLOT CAR MASASI

Kipa ayrıca beş farklı AVM'de, gücünü kondisyon bisikletinden alan slot car masası kuracak. Pedalları en hızlı çevirenin yarışı kazandığı keyifli oyuna katılmak isteyenlerin; 5- 6 Ekim'de Silivri AVM'ye, 12-13 Ekim'de Keşan AVM'ye , 17-18 Ekim'de Yalova Kipa AVM'ye , 26-27 Ekim'de Edirne AVM'ye ve 29-30 Ekim'de Çanakkale Kipa AVM'ye uğramaları yeterli olacak.

AMİRAL BATTI PARKURU İLE EĞLENCEYE DAVET

Gemilerin top fırlatma makinesinden köpük toplar fırlatılarak vurulduğu dev Amiral Battı oyunu parkuru 19 Ekim'de Balçova Kipa AVM'de, 20 Ekim'de ise Çiğli Kipa AVM'de kurulacak. Çocukların olduğu kadar büyüklerin de eğlenceli dakikalar geçireceği  oyunda en kısa sürede en fazla isabetli atış yapan oyunu kazanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Bayramın Tadını Kipa AVM'lerinde Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement