Çok Güzel Hareketler Bunlar Yola Çıkıyor! - Son Dakika
Güncel

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yola Çıkıyor!

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yola Çıkıyor!

Mutfak ekibi, ana sponsoru Lipton'un desteğiyle 7 ayrı üniversitede söyleşi yaparken, 11 ilde de sahneye çıkacak.

11.05.2012 11:05

BKM Mutfak ekibi seyircileriyle buluşmak için Lipton ile turnede! Ekip, Mayıs ayı boyunca hem üniversitelerde gençlerle buluşup, mizahı, hayatı konuşacak, hem de açıkhava tiyatrolarında her yaştan seyircilerine ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gösterilerini yapacak!

Söyleşi programında Boğaziçi Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Bilkent, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi yer alıyor.

Gösteriler ise 17 Mayıs Perşembe günü, Bursa Kültürpark'ta başlayıp, 19 Mayıs izmir, 20 Mayıs Manisa, 22 Mayıs Isparta, 23 Mayıs Antalya, 24 Mayıs Denizli, 27 Mayıs Ankara, 29 Mayıs Adana, 3 1 Mayıs Gaziantep, 2 Haziran Urfa ve 3 Haziran Diyarbakır ile sona erecek.

Pek çok "ilk"i barındıran bu turnede, Mutfak Oyuncular'ı www.mutfakanadoluda.com adresinde de sürprizler hazırladı! Ekibin turne günlüğü gibi hazırlanan site, turne boyunca aktif olacak ve turneye ait her tür bilgiyi meraklılara ulaştıracak. Oyuncular sevenlerine notlarını, gösteriler ile ilgili yorumlarını da bu sayfada paylaşacak. Tüm gösterilerin bilet satış noktalarına ait bilgilere de bu sayfa üzerinden ulaşılabilecek.

Turnenin sürprizleri bu site ile sınırlı değil, yepyeni ve çok konuşulacak skeçlere, ekibin klasik skeçlerinin yeni yorumları ve sürpriz oyuncuları eşlik edecek!

BKM Mutfak ekibinin klasik skeçlerinin yanı sıra yepyeni skeçlerin de seyirciyle buluşacağı gösteride hayranlarının merakla beklediği "Testere 3" de yer alacak. Televizyon dünyasından yansıyan skeçler olduğu gibi, son dönemin popular isimlerinin Mutfak yorumu da skeçlerde yerini alacak! ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gösterisinin, ilk skeçlerinden biri olan ve yıllardır seyirciden büyük ilgi gören İLAHİ KOMEDYA"sı ise bu turnede yepyeni performanslar ile seyirciye sürpriz yapacak.

Mutfak ekibi, Anadolu yollarına çıkarken ana sponsorları Lipton her adımlarında yanlarında olacak, oyunculara da seyircilere de çeşitli sürprizler hazırlayacak. Burger King de, ekibin tüm duraklarında özel araçları ile seyyar satış noktaları kurarak gösteri mekanlarına lezzetini taşıyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çok Güzel Hareketler Bunlar Yola Çıkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement