Demirel'e Madalya Çalımı - Son Dakika
Spor

Demirel'e Madalya Çalımı

Demirel\'e Madalya Çalımı

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın Mersin’de düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda Sırbistan’ı devirip şampiyon olduğu maçın ardından ‘madalya‘ krizi yaşandı.

26.02.2014 14:58

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, 12 Dev Adam'a madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile vermeyi planlarken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, bu düşünceye engel oldu.

Demirel'den hızlı davranan Özcan, Suat Kılıç ile birlikte madalya törenine katılırken yaşanan olay sonrasında Turgay Demirel'in suratının asıldığı görüldü.

Beko Basketbol Ligi şampiyonu Galatasaray Medical Park'ın kupa törenine katılmadığı için son dönemde eleştiren TBF Başkanı, turnuvanın ikincisi Sırbistan'a madalyalarını takdim etti.

Bu arada kupa töreni için ismi anons edilen bakan Suat Kılıç'a tribünlerin bazı bölümlerinden tepkiler geldiği ve ardından salonda çalan müziklerin sesinin yükseltildiği gözlendi.

Hatırlanacağı üzere; Akdeniz Oyunları'nın açılış töreninde de konuşma krizi yaşanmıştı. Geleneklere göre Belediye Başkanı Macit Özcan'nın konuşma yapması beklenirken kürsüye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çıkmıştı.

Kaynak: Basketdergisi

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Demirel'e Madalya Çalımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement