Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

03.08.2017 19:41

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Milletvekili Durmuşoğlu, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yiğit ile yaptığı ziyarette insanların yaşam şartlarını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Osmaniye ve ilçelerinde istihdama dayalı yatırımların devam edeceğini, yatırımcıların bölgeye gelmesinde önemli kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Durmuşoğlu, "Hemşehrilerimizin en iyi hizmetlerden faydalanması için durmuyor çalışıyoruz. Yine OSB'mizin genişletilmesi çalışmalarında epey yol kat ettik. Yatırımcılarımızın sevkiyat ve ulaşımlarını kolaylaştırmak adına çevre yolundan OSB'ye giden 12 metre genişliğinde yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Osmaniye OSB ile Kadirli OSB arasında demiryolu projesinde önemli adımlar attık. Çukurköprü Ceyhan arasındaki yolumuzun duble yol olması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Planlanan yatırımlarımız arasında Kadirli-Osmaniye yolunun duble yol olması için gerekli girişimlerde bulunduk." diye konuştu.

Kadirli için verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini dile getiren Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Kadirli'ye fakülte sözümüz vardı, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesini ilçemize kazandırdık. Güney Çevre yolumuzu hizmete açtık. Kültür merkezini, gençlik merkezini, sosyal hizmet merkezini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında İş-kur Hizmet Müdürlüğünü açtık. Eğri Çam Mesire alanımızda önümüzdeki günlerde çalışmalar başlıyor. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yine Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız, vergi dairesi ve mal müdürlüğü, Andırın-Göksün karayolu, Akarca Yolu, stadyum ek tribün, spor salonu, Alacami restorasyon çalışmaları, Savrun Barajı projelerimiz de devam eden çalışmalarımız.

İnşallah bu projelerimiz Kadirli'mizde hayat bulacak ve Kadirli bölgenin parlayan yıldızı olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement