Edremit'te Halk Eğitim Planlama Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Halk Eğitim Planlama Toplantısı Yapıldı

Edremit\'te Halk Eğitim Planlama Toplantısı Yapıldı

başkanlığında yapıldı.

02.09.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, ' Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu' toplantısı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan

başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Edremit Belediye Başkan

Vekili Muharrem Terzioğlu, Akçay Belediye Başkan Vekili Sadi Öz, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver,

İlçe Tarım Müdürü

Hüseyin Acar, Özel İdare Müdürü İlhan Yazar, Askeri Birlik Temsilcisi Abdullah Özgün, İlçe Spor Müdürü Vekili Dinçay Gülfidan, Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürü Sadık Uyar, İlçe Turizm Danışma Sorumlusu Aysel Gökçe, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Alparslan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Algil, Şube Müdürü Şaban Altınsuyu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, Yılmaz Akpınar Meslek Lisesi Müdür Vekili Tahsin Bal, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Musa Şengül, Remzi Molvalıoğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Vekili Hüseyin Aykurt,

Zeytinli Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Tunç, Fennur Sözen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Murat Sever, İmam Hatip Ortaokulu Müdür Vekili Mehmet Karabulut, Körfez Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çoban, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, Teknik ve Endüstiri Meslek Lisesi Müdürü Hikmet Akman, Sarıkız Anaokulu Müdürü Nursen Özdemir katıldılar.

Halk Eğitimi Merkezi'nin bir yıllık çalışmalarının masaya yatırıldığı ve gelecek yılla ilgili planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıyı sunumla gerçekleştiren EHEM Müdürü İsmail Damar, "Eylül Ağustos döneminde 374 kurs açarak bu kurslardan 7 bin 359 kursiyer belge almaya hak kazandı. Kurs dışı faaliyetlerimizden ise 12 sergi açarak, ulusal çapta yarışmalarda derece girebilmenin mutluluğunu yaşadık.

Eğitim ve öğretim dışında şenlikler, sergiler ve gezilerle de dolu dolu bir yıl geçirildi. Avrupa Birliği tarafından desteklenen projeler ile 'Ana Kız Okuldayız, Okuma Yazma Kampanyası', 'Türkiye Okuyor' kampanyaları da başarıyla yürütülmüştür.

Önümüzdeki dönemdede ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Belediyelerimizle, Odalarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla yapılan protokollerle

ihtiyaç olan dallarla insanımıza eğitimi ayağına götürebilmenin onurunu yaşıyoruz. En büyük sıkıntımız hizmet binası sıkıntısıdır. Acil olarak hizmet binasına ihtiyacımız vardır. Kurslarımıza kayıtlar devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için merkezimizin www.edremithem.gov.tr internet adresinden alınabilir." diye konuştu.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ise, " Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ilçemizde örgün Eğitim ve özel eğitim kurumları dışında, 'Hayat Boyu Öğrenme kursları ile ilçe insanımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet veren tek yetkili

kurum olduğu yasa ve yönetmeliklerle halkımıza verilen eğitim hizmetlerinin Halk Eğitimi Merkezlerince verilebileceği hüküm altına alınmıştır. Gerek kurslar gerekse kurs dışı faaliyetlerinde özverili çalışmalarından dolayı Merkez müdürümüz İsmail Damar'a ve tüm Halk Eğitimi Merkezi personeline teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum Bu hizmetlerin insanımızla buluşmasında kurumlarımızın işbirliği önemlidir. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

02.09.2012 15: 28: 56

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Halk Eğitim Planlama Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement