Fatih Terim, Başakşehir maçında Linnes'e ilk 11'de şanş vermeyi düşünüyor - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Başakşehir maçında Linnes'e ilk 11'de şanş vermeyi düşünüyor

Sakatlık ve cezalar nedeniyle Başakşehir maçının kadrosunu yapmakta zorlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes'e ilk 11'de şans vermeyi planlıyor. Norveçli defans oyuncusu son olarak şubat ayında oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

27.06.2020 15:42  Güncelleme: 21:45

Koronavirüs arası sonrasında galibiyete hasret kalan, oynadığı 2 maçta sadece 1 puan alabilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Medipol Başakşehir maçının planını çizdi.

Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro yapmakta zorlanan deneyimli teknik adamın aylar sonra Norveçli sağ bek oyuncusu Martin Linnes'e forma vermesi bekleniyor. Ligin 28. haftasında oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK maçında oyuna sonradan giren ve 9 dakikada sahadan kalan Linnes, son olarak Şubat ayının başında oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

FORVETE ONYEKURU

Sarı kırmızılılarda, Başakşehir maçında kırmızı kart cezalısı olan Adem Büyük ve Ahmet Çalık ile sakatlığı bulunan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, forma giyemeyecek. Kritik maçta Falcao'dan yaralanamayacak Fatih Terim, forvet bölgesinde Henry Onyekuru'yu değerlendirmeyi düşünüyor.

Fatih Terim, Başakşehir maçında Linnes\'e ilk 11\'de şanş vermeyi düşünüyor

Son Dakika Spor Fatih Terim, Başakşehir maçında Linnes'e ilk 11'de şanş vermeyi düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tespit : Okan Buruk Yener rahatça Galatasarayı skor 3-2 rahat olur. Galatasaray futbol felan oynamıyor 0 0 Yanıtla
  • .: Onykuruyu mevkisinde oynat daha cok gol atar forvete koyunca gecen mctada gorduk nerde duracagni bilmiyor.. falcao zaten geldi geleli sakat madem orda oynicak adam yok en iyi altrnatif Ryan Donk . 0 0 Yanıtla

Advertisement