Grup Temsilcileri Başkan Erzen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Grup Temsilcileri Başkan Erzen'i Ziyaret Etti

Grup Temsilcileri Başkan Erzen\'i Ziyaret Etti

13. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivaline katılan gruplar Başkan Ünal Erzen'i ziyaret etti.

07.09.2013 11:57  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için Bakırköy'e gelen 6 ülkenin ve İzmir, Sivas, Diyarbakır ve İstanbul gruplarının temsilcileri Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen makamında ziyaret ettiler ve hediye alış-verişinde bulundular.

Bakırköy Belediyesi olarak 13. Uluslararası Bakırköy Kültür ve Sanat Festivali'ni düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen misafirlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Geleneksel kültürel değerlerin unutulmasını önlemek, çeşitli ülkelerden gelen misafirlerimize ülkemizin ve insanımızın zenginliklerini, konukseverliğini, kültürel ve sanatsal değerlerini, turizmini ilçemizde ve uluslararası alanda tanıtmaktan ve sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu yıl 6 festivalimize 6 yabancı ülke( Yunanistan ,Makedonya ,Slovakya, Gürcistan ,Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ) ve ilk kez olmak üzere Sivas, Diyarbakır, İzmir ve İstanbul'dan da halk oyunları ekipleri katılıyor. 6,7,8 Eylül akşamları halk oyunları ekiplerinin gösterileri Osmaniye Mahallemizde bulunan Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi'nde saat 20.30'da başlayacak. Ben bütün Bakırköylüleri ve İstanbulluları festivale bekliyorum. Ayrıca 8 Eylül-Pazar akşamı saat 22.00'de festival kapsamında ücretsiz Bengü konseri de olacak."dedi.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan, festivalde bu yıl bir ilk yaparak festivale katılan ekipler arasında festival sonunda en centilmen ekibi seçeceklerini ve en centilmen ekibin ödülünü Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in elinden kapanış programında alacağını söyledi.

Festivalin bugünkü (6 Eylül-Cuma)bölümünde saat 16.30'da Yeşilköy İstasyon Caddesi önünden, saat 19.30'da Cevizlik Muhtarlık önünden başlayan kortej yürüyüşleri ve Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi'nde saat 20.30'da seremoni geçidi, 20.45'te Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in açılış konuşması, 21.00'de ekiplerin halk oyunları gösterileri gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Grup Temsilcileri Başkan Erzen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement