Günün Özeti - Son Dakika
Güncel

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

14.10.2017 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Saldırı nereden gelirse gelsin misliyle karşılığını bulur"

Türkiye'nin itibarına, egemenlik haklarına saldırının nereden gelirse gelsin misliyle karşılığını bulacağını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Ülkemizin güneyinde Suriye ve Irak hudutlarımızda bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor. Bizim kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki, orada bir terör devleti kurulmasına bu millet asla müsaade etmeyecek" dedi.

...

Pendik saldırganı tutuklandı

İstanbul Pendik'de bir lise önünde av tüfeğiyle eski kız arkadaşı Helin Palandöken'i öldüren ve 2 arkadaşını yaralayan Mustafa Y., tutuklandı. Şüpheli hakimlikte verdiği ifadede suçlamaları kabul etti, "Hala olayın şoku altındayım. Olay sonrası ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

...

TÜPRAŞ patlamasına 4 tutuklama

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 4 kişinin öldüğü TÜPRAŞ patlamasıyla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilip aralarında taşeron firma sahibi ile mühendislerin de bulunduğu 7 kişiden 4'ünün tutuklanmasına karar verildi.

...

63 eski polise ByLock gözaltısı

FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları belirlenen eski emniyet mensubu 63 kişi gözaltına alındı.

...

Jandarmadan nefes kesen narko-terör operasyonu

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında jandarmanın düzenlediği narko-terör operasyonu nefes kesti. İhlas Haber Ajans (İHA) kameralarına saniye saniye yansıyan operasyonda, daha önceden belirlenen adreslere nokta baskınları düzenlendi. Kentte, 2016'dan 25 milyar 877 milyon 853 bin 900 TL değerinde uyuşturucu ele geçirdi.

...

Rumeli Hisarı'nda yangın çıktı, Boğaz dumana boğuldu

İstanbul Sarıyer'de Rumeli Hisarı sahiline bir restoranda yangın çıktı. Yangın nedeniyle İstanbul Boğazı adeta dumana boğuldu.

...

Beşiktaş uzatmada kaybetti

Beşiktaş Sompo Japan Yeşilgiresun Belediyespor'a 94-91 mağlup oldu.

...

Bağdat Caddesi'nde drift kamerada

Bağdat Caddesi'nde diğer sürücülerin canını hiçe sayan trafik magandası yolda drift yaparak ilerledi. Yaşanan o anlarda başka bir sürücünün araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

(İHA)

Günün Özeti
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement