Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Karabük'ten kısa kısa

Karabük\'ten kısa kısa

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başvuru sahibi olduğu "Lavanta Kokulu...

28.10.2021 13:30  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün başvuru sahibi olduğu "Lavanta Kokulu Safran Bahçesi" adlı proje için destek sözleşmesi imzalandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü başvuru sahibi, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının ortak, Karabük Valiliği, Karabük İl Özel İdaresi ve Safranbolu Kaymakamlığının iştirakçi olduğu proje, Vali Fuat Gürel, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ile BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu arasında imzalandı.

Projenin hayırlı olmasını temenni eden Vali Gürel, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Gürel, merkez köy ve mahalle muhtarlarını dinledi

Merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları toplantısı, Vali Fuat Gürel başkanlığında Valilik büyük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Gürel'in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Vali Yardımcısı Vekili Ahmet Sami Meram, yatırımcı kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ile merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Gürel okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi.

Vali Fuat Gürel, Okul Aile Birliği Başkanları İstişare Toplantısı'nda il merkezindeki okulların okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Vali Gürel'in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı.

Akbaş, Sarı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından kentte yapılan çalışmalar, aşılama faaliyetleri, projeler ve okullarda alınan emniyet tedbirleri hakkında Gürel ve katılımcılara bilgiler verildi.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Çad Geçiş Dönemi Devlet Başkanı Mahamat İdris Debi Itno'yu resmi törenle karşıladığı programlara Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ın da katıldığı belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak katılan Polat'ın Mahamat İdris Debi Itno ile ayaküstü sohbet ettiği, Erdoğan'a da akademik çalışmalar, uluslararasılaşma konularında bilgiler sunduğu kaydedildi.

Karabük'te ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, yaptığı açıklamada, Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Karabük merkez ve diğer ilçelerinde 2021-2022 yılları için kömür dağıtımda toplam 4 bin 337 ton olarak yaklaşık 4 bin 35 ailenin istifade edeceğini söyledi.

2021 yılından bugüne kadar Karabük merkez ve diğer ilçelerinde 1230 ton kömür dağıtıldığını, yıl sonuna kadar da dağıtılmaya devam edeceğini, yapılan kömür yardımlarının vatandaşların evlerine kadar ulaştırıldığını dile getiren Altınöz, şöyle devam etti:

" Türkiye Cumhuriyeti'nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir. Devletimiz aziz milletimizin her zaman yanındadır. SYDV ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu yıl da kömür yardımlarına devam etmektedir yapılan kömür yardımları vatandaşların evlerine kadar ulaştırılmaktadır."

KBÜ'de "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi tanıtıldı

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "En İyi Narkotik Polisi Anne" adlı projenin tanıtımı yapıldı.

Tanıtım toplantısına Karabük Belediyesi Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Albay Hasan Başkök, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Çoban, polis teşkilatı mensupları, davetliler ve veliler katıldı.

Vergili, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 41. Genel Kuruluna katıldı

Karabük Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkan Rafet Vergili'nin Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 41. Genel Kurulu için bulunduğu Strazburg'da, Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı'nın İzlenmesi raporunun tartışılması konusunda söz aldığı belirtildi.

Başkan Köse'den süt dağıtımı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına süt dağıtımı yaptı.

Elif Köse, yaptığı açıklamada, "Belediyeye göreve geldiğimizde vaatlerimizden birisi de ihtiyaç sahibi çocuklarımızı günlük taze süt ile buluşturmaktı. Bugün ilk günümüz ve bu vaadimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halk Süt her hafta 2 litre olarak çocuklarımıza verilecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement