Kapadokya'daki Turistler Yeni Yılı Yeraltı Eğlence Merkezinde Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Kapadokya'daki Turistler Yeni Yılı Yeraltı Eğlence Merkezinde Karşıladı

Kapadokya\'daki Turistler Yeni Yılı Yeraltı Eğlence Merkezinde Karşıladı

Kapadokya Bölgesi'nde, 2012 yılına giren turistler, birbirinden farklı eğlence merkezlerinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

01.01.2012 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya Bölgesi'nde, 2012 yılına giren turistler, birbirinden farklı eğlence merkezlerinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Yılbaşı için özel Türk geceleri düzenleyen yeraltı eğlence merkezleri tatilciyen ve yabancı turistlerin en gözde mekanı olurken, bölgedeki Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeli konaklama tesisleri de özel etkinlikle konuklarına yeni yıl coşkusu yaşattı. Yılbaşı kutlamaları nedeniyle Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Beldesi'ndeki tarihi kale altındaki butik otellerin bulunduğu alandaki yol kenarlarında bulunan çam ağaçları ışıklandırıldığında ortaya oldukça ilginç görüntüler çıktı.

Uçhisar beldesi başta olmak üzere Avanos ve Ürgüp ilçelerinde yerin 10 metre altında tüf kayalara oyularak yapılan yeraltı eğlence merkezlerinde saat 20.00'de başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yılbaşı özel eğlence etkinliklerine Güney Kore, ABD, Japonya, Almanya, İtalya ve İspanya'dan gelen yabancı turistlerin yanı sıra Türkiye'nin değişik kentlerinden gelen tatilciler ilgi gösterdi. Uçhisar Beldesi'ndeki 'Yaşar Baba' adlı yeraltı eğlence merkezinde yurdun değişik yörelerine ait halk oyunları gösterisi sunuldu.

Özel yılbaşı eğlencesinde, turistler için ayrıca yakılan ateş etrafında dansı yapıldı ve havai fişek gösterisi düzenlendi. Noel baba kıyafeti giyerek turistlerle hatıra fotoğrafı çektiren Erkan Durmuş, Mersin'den gelen Noel baba kıyafetli Özdoğan ailesinin çocukları 2,5 yaşındaki Barın Onat Özdoğan ve 8 aylık Başer Taylan Özdoğan'ı kucağına alarak oyunlar oynadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Eğlence merkezinin tavanında oluşturulan asansör sistemi ile piste inen oryantal Belma, kıvrak dansları eşliğinde izleyenleri coşturdu. Piste davet ettiği erkeklere özel göbek şovda yaptıran Oryantal Belma'nın şovu ile coşan yerli ve yabancı turist grupları, yeni yılın ilk dakisanı gösterdiği anda patlatılan şampanyalar eşliğinde birbirlerine sarılarak 2012 yılının gelişini kutladı. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapadokya'daki Turistler Yeni Yılı Yeraltı Eğlence Merkezinde Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement