Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

04.06.2018 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik- Suruç kavşakları 27-31. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Şanlıurfa yönündeki 3 şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce- Kaynaşlı kavşakları 10-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle İstanbul- Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak, trafik diğer istikamete (Ankara-İstanbul) yönlendiriliyor.

Muğla-Kale yolunun 35-50. kilometrelerindeki (Esentepe mevkisi) yapım ve Çay- Akşehir yolunun 8-15. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ilgaz-Tosya- Kargı yolunun 22-24. kilometrelerindeki Tosya- Yapraklı Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılarak, ulaşıma bölünmüş yolun her iki yönünde birer şeritten izin veriliyor.

Kumluca- Antalya yolunun 15-37. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Giresun- Espiye ayrımı- Dereli yolunun 7-13 ve 15-19. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement