Kılıçdaroğlu, 248 belediye başkanı ile Van'a gidiyor - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, 248 belediye başkanı ile Van'a gidiyor

Kılıçdaroğlu, 248 belediye başkanı ile Van\'a gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 248 belediye başkanı ile 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Van'da bir araya gelecek.

24.05.2022 09:07  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 248 belediye başkanı ile 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Van'da bir araya gelecek. CHP'nin il, ilçe ve belediye başkanlarının katılacağı toplantıda ana gündem maddesi seçimler olacak.

"2 YILDA YAPILMASI GEREKENLERİ KONUŞACAĞIZ"

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Geçen yıl Gaziantep ve Kayseri'de belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Şimdi de 3 gün süreyle tüm başkanlarımızla Van'a gidiyoruz'' dedi ve şunları söyledi: "Programın ilk gününde belediye başkanlarımız gruplar halinde Van'ın tüm ilçelerine giderek vatandaşlarımızla buluşacak. Çalıştay, cumartesi Genel Başkanımızın açılış konuşmasıyla başlayacak. Genel Merkezimizin seçim hazırlıklarını belediye başkanlarımıza anlatacağız. Ardından başkanlarımızın görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Seçime giden süreçte atacağımız adımları ele alacağız. Belediyelerimizin 3 yıllık çalışmalarını ve önümüzdeki 2 yılda yapılması gerekenleri de konuşacağız. Amacımız seçime giden süreçte ortak aklı hep birlikte ortaya koymak"

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, 248 belediye başkanı ile Van'a gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ikram aygün: CHP Van'a gelmesin şimdye kadar nerdeydiz gelpte insanları kandoracaksınız Allah rızası için hiç bir parti Van'a gelmesin Van diye bir yer tanıyormudunuz nerde Van milet velileri nerde vanı sahipleri kimse gelmesin 0 0 Yanıtla
  • Hüseyin Ermurat: Gidin didin milletin parasını çar cur edin nasıl olsa cebinizden çıkmıyor para işiniz gücünüz şov boşuna uğraşmayın millet dizide ikdidarda biliyor Allah'a hava etti millet sizleri Allah'ım size de fırsat vermesin 0 0 Yanıtla
  • Levent Akşahin: BAŞARAMAYACAKSINIZ BU MİLLETİ KANDIRAMAYACAKSINIZ 0 0 Yanıtla

Advertisement