Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'den Kısa Kısa

Siirt milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Türkiye genelinde ilgiyle izlenen "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret etti.

28.05.2018 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Türkiye genelinde ilgiyle izlenen "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret etti.

Avrupa ve Türkiye'nin birinci, dünyanın ise en büyük ikinci film platosu olma özelliğini taşıyan Seka Film Platosu'ndaki çekimleri devam eden dizi setinde yapımcı Serdar Öğretici ve yönetmen Emre Konuk'tan dizinin çekimleri hakkında bilgi alan Yasin Aktay, oyuncularla da sohbet etti.

Dizinin hayranı olduğunu belirten Aktay, yönetmen koltuğuna oturarak senaryoda geçen bir sahneyi yönetti.

Yapımcı Serdar Öğretici ile platonun diğer mekanlarını gezen Aktay, "Seka Film Platosu konum olarak güzel bir yerde bulunuyor. İstanbul'a yakın olmasından dolayı birçok yapımcının tercih ettiği bir yer." ifadesini kullandı.

İlyas Şeker iftara katıldı

Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker katıldı.

Körfez Esentepe Mahallesi'ndeki dernek lokalindeki programda konuşan Şeker, Türkiye'ye karşı büyük oyunlar oynandığını belirterek, "Projelerimizi istemiyorlar, Kanal İstanbul'u, 3. havalimanının açılmasını Almanya istemiyor. Almanya seçim konuşmaları için PKK'ya izin veriyor bize izin vermiyor. Bu oyunu biz bozacağız. AK Parti 2003'te Türkiye'yi uçurumun kenarında aldı bu günlere getirdi çok şükür." şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise il genelinde etkili olan yağışlardan ilçenin de etkilendiğini, yaklaşık yüz evi su bastığını kaydetti.

Darıca'da yaz okulu kayıtları başladı

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 20 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek olan kayıtlar için Darıca Belediyesi, Adnan Menderes Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu ile bilgi evlerine müracaat edilebilecek.

Bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, tekvando, karate, judo, güreş ve yüzme branşlarında uzman eğitici kadrosuyla eğitim verilecek.

Spor kıyafetlerinin belediye tarafından karşılanacak etkinliklerde öğrenciler, merkezlerden veya "www.darica.bel.tr" adresinden indirilecek müracaat formlarını dolduracak, sağlık raporu getirme zorunluluğu bulunacak.

25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak Yaz Spor Okulları'nda yetenekli görülen sporcuların, Darıca Belediyesi Spor Kulübü ve Darıca Gençlerbirliği altyapılarına kazandırılması hedefleniyor.

AK Parti İlçe Başkanı Bıyık'tan Menderes mesajı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından idam edilen dönemin başbakanı Adnan Menderes'i anma mesajı yayımladı.

Bıyık, demokrasi vurgusu yaptığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Millet iradesine vurulan utanç verici 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümünde demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes ve çalışma arkadaşlarını minnetle yad ediyorum. Yeni ve güçlü Türkiye'mizde bunların bir daha yaşanmasına asla müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement