Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Ladik Kaymakamı Emrah Uzun, mahalle ziyaretlerinde bulundu.

25.10.2017 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Kaymakamı Emrah Uzun, mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Uzun, Çamlıköy, Budakdere, Kirazpınar, Oymapınar, Köseli, Derinöz, Karaabdal, Alıçlı, Yuvacık, Yumaklı, Doğankaş, Nusratlı ve Sarıksız mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ladik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler ile hasta ve yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Uzun, daha önce ev onarım ve yapım yardımı verilen ailelerin evlerini inceledi.

Kaymakam Uzun'a mahale ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Akar, Müftü Hüseyin Çekin ve Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek eşlik etti.

Müzede ders var projesi

Kavak Emirli ilk ve ortaokul öğrencileri hayatlarında ilk kez müzeye gitti.

Emirli ilk ve ortaokulundan bir grup öğrenci, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Müzede ders var" projesi kapsamında kentteki müze ve tarihi yerleri gezdi.

Öğrencilerin yerinde öğrenmesini sağlamak, yaşayarak öğrenme modeli geliştirmek, milli ve tarihi bilinci aşılayarak müze sevgisi aşılamak amaçlanan projede öğrenciler Bandırma Vapuru, Kent Müzesi ve Amazon köyü de gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement