Suriye'den Tahran'a Getirildi, Babasına Espiri Yaptı: Harçlığımı Arttır - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Tahran'a Getirildi, Babasına Espiri Yaptı: Harçlığımı Arttır

Suriye\'den Tahran\'a Getirildi, Babasına Espiri Yaptı: Harçlığımı Arttır

Suriye'ye gittikten sonra uzun süre kendilerinden haber alınamayan ve bu ülkede gözaltına alındıkları ortaya çıkan 2 Türk gazeteciden Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Hamit Coşkun'un serbest bırakılması Kocaeli'nin...

12.05.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'ye gittikten sonra uzun süre kendilerinden haber alınamayan ve bu ülkede gözaltına alındıkları ortaya çıkan 2 Türk gazeteciden Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Hamit Coşkun'un serbest bırakılması Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ndeki ailesini sevince boğdu. Tahran'a inince babası Ali Coşkun'u arayan Hamit Coşkun, "Baba, harçlığımı arttır yoksa beni bırakmayacaklar" diye espiri yaptı.

Haberi öğlen saatlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdooğan'ın kendisini aramasıyla öğrendiğini söyleyen baba Ali Coşkun, oğlu Hamit'in Suriye'ye gitmeden önce kendilerine " Bulgaristan'a belgesel çekmeye gidiyoruz" dediğini, Suriye'ye gittiğini orada gözaltına alındıklarının televizyon haberlerinde yayınlanınca öğrendiklerini belirtti. Bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini cep telefonfundan aradığını ve müjdeyi verdiğini, kendisinin o sırada Akçat Köyü'nde tarlada olduğunu belirten baba Ali Coşkun, büyük oğlu Yahya'nın da kardeşini almak için yetkilerle birlikte uçakla İran'a gittiğini bildirdi.

Baba Ali Coşkun, DHA muhabirleri yanındayken çalan cep telefonunu açtığında ise, uzun süre sonra serbest bırakılan ve Tahran'a gitirilen oğlu Hamit'in sesiyle karşılaştı. Ali Coşkun, kendisine espiri yapan oğlundan hemen annesini de aramasını istedi.

OU,BK,AÖ(MB/İD) - Kocaeli/ Karamürsel

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Tahran'a Getirildi, Babasına Espiri Yaptı: Harçlığımı Arttır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement