TBMM Başkanı Çiçek Polonya'da - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek Polonya'da

TBMM Başkanı Çiçek Polonya\'da

Çiçek, Polonya Cumhurbaşkanı Komorowski, Meclis Başkanı Kopacz ve Senato Başkanı Borusewicz ile görüşecek.

02.04.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, temaslarda bulunmak üzere Polonya'nın başkenti Varşova'ya geldi.

Polonya Meclis Başkanı Ewa Kopacz'in resmi davetlisi olarak üç günlük ziyaret için beraberindeki parlamento heyetiyle Varşova'ya gelen Çiçek, Frederic Chopin Havalimanı'nda, Polonya Meclis Başkan Yardımcısı Cezary Grabarczyk, Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Parlamento heyetinde, CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin ve diğer yetkililer yer alıyor.

Programı kapsamında, Polonya Meclis (Sejm) Başkanı Kopacz ve Senato Başkanı Bogdan Borusewicz ile heyetlerarası görüşme yapacak olan Çiçek, Polonya Cumhurbaşkanı Bronislaw Komorowski ile de görüşecek.

Varşova'da yarın çeşitli toplantılara katılacak olan Çiçek, 4 Nisan Cuma  günü Krakov kentine geçecek. Krakov'da bulunan Türk Şehitliği'ni ziyaret edecek olan Çiçek, aynı gün Türkiye'ye dönecek. - Varşova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement