The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır - Son Dakika
Güncel

The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır

The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır

Sevgililer Günü'nde sözle anlatılamayacak ne varsa The Marmara Otelleri'nde.

09.01.2013 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Marmara Otelleri sevgililer için yılın en özel gününe hazır. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde The Marmara Taksim Tuti Restaurant & Bar'da şefin özel menüsü ile romantizmi doruklarda yaşayabilir, The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum'un programları ile bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşkı ifade etmenin en etkili yolunu The Marmara Otelleri hazırladığı özel program ve paketlerle sunuyor. The Marmara Taksim,

The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum tüm sevgililere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazır.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant &Bar'da Sevgililer Günü özel menüsü

Sevgililer Günü'nde aşkınızı, İstanbul'un kalbi Taksim'de, Taksim Meydanı'nın canlı atmosferine karşı Tuti Restaurant & Bar'ın özel menüsü ve programı ile dile getirebilirsiniz.

Tuti Restaurant'ta Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki şeflerin Sevgililer Günü için hazırladığı Sevgililer Günü özel menüsüne, Edward Aris Trio'su gitar, akerdeon ve keman ile eşlik edecek. Saat 20.00'de başlayacak özel akşam yemeğinde sevgililer Türkiye'nin ilk ve tek doğal yöntemle üretilmiş köpüklü şarabını (Vinkara Yaşasın) tatma imkanı bulacak.

The Marmara Chocolate and Wine Shop'ta birbirinden lezzetlli ev yapmımı çikolata ve pasta çeşitleri de özel paketlerde sevgilileri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement