Tüksiad İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tüksiad İftarda Buluştu

Tüksiad İftarda Buluştu

Merkezi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan ve genel Başkanlığını Gültekin Şenel'in yaptığı Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

31.07.2013 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan ve genel Başkanlığını Gültekin Şenel'in yaptığı Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Çayırova Şekerpınar Life Port Otel'de gerçekleşen iftar yemeğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Gökçe, Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur, Gebze ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Keskin, Fırtına Trabzanspor Derneği Başkanı Avukat Harun Kaya, Tezkoop İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Çağdaş Duyar, KONSİAD Başkanı Muzaffer Koşan, GENÇSİAD Başkanı Cem Faydasıçok, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, Eko Avrasya Dergisi Editörü Yeşim Özcan, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrhan Aslantaş, Adem Yıldırım ve 300'ye yakın TÜKSİAD üyesi katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, derneğin yaptığı hizmetleri anlattı. Bölgeden küresele büyüyen güç sloganıyla hizmete devam ettiklerini ifade eden Şenel, "TÜKSİAD bugün 403 üyesiyle Gebze'nin en önemli sivil kuruluşlarından bir tanesi haline geldi. Buradan bu kuruluşun bu hale gelmesinde özellikle son 6 aylık dönemde bizlere Ankara desteği olarak destek veren Eko Avrasya'ya ve başkanı Hikmet Eren'e teşekkür ediyorum. TÜKSİAD'a kurumsal olarak bir kimlik kazandırma sloganlarıyla bir takım protokoller imzaladık. Bunlar KOSGEB, GTO, ABC eğitim kurumları, bankalarla bir takım anlaşmalar yaparak üyelerinin daha iyi, daha güzel fırsatlarda iş yapabilme olanakları sağladık" dedi.

TÜKSİAD 'ı yurt dışına açmayı hedeflediklerini belirten Şenel, "Bununla ilgili Cezayir'in iş adamlarını burada ağırladık. Nijerya'dan bir heyet ziyaretimize geldi. Kazakistan Büyükelçimiz Janseyit Tüymebayev Kazakistan Türkiye ekonomi ilişkilerini değerlendirmek üzere burada bir sempozyum verdi. Dolayısıyla bundan sonra hedeflerimi biraz daha büyüteceğiz. Önümüzdeki Ekim ayında Gebze'de 20 ülkeden 200 işadamının katılımıyla gerçekleşecek işadamları zirvesi TÜKSİAD'ı bambaşka bir noktaya taşıyacak. Üyelerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren ise TÜKSİAD'ın başarılı çalışmalarını yakından izlediklerini belirterek, Ekim Ayı'nda Gebze'de ortaklaşa düzenleyecekleri Avrasya İşadamları Zirvesi'nin Türkiye ve Gebze için çok önemli olduğunu, bu organizasyonun TÜKSİAD uluslararası arenaya taşıyacağını söyledi.

TÜKSİAD'ın iftar yemeğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, işadamları derneklerini önemsediklerini, TÜKSİAD yaptığı başarılı çalışmaları yakından ve beğeni ile takip ettiklerini kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüksiad İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement