Türk Telekom, Kamu Kurumlarına Sunduğu Hizmetleri Elazığ'da Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom, Kamu Kurumlarına Sunduğu Hizmetleri Elazığ'da Tanıttı

Türk Telekom’un düzenlediği “Kurumsal Müşteri Günleri” etkinliği Elazığ’da gerçekleştirildi.

03.10.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un düzenlediği "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliği Elazığ'da gerçekleştirildi.

Türk Telekom açıklamasına göre etkinlikte, Türk Telekom'un kamu kurumları için önemli fırsatlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı. Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından organize edilen "Kurumsal Müşteri Günleri" Elazığ etkinliğine Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, PTT Başmüdürü Bedri Evran ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri katıldı.

Kamu kurumlarıyla yapılan toplantıda, Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran, e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümleri tanıtıldı.

Türk Telekom Elazığ İl Müdürü Harun Özgür yaptığı açılış konuşmasında, başta e-devlet projeleri olmak üzere alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını Türk Telekom'un sağladığını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Eğitim sektöründe, Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 37 bin okulu internete bağlıyoruz. Aynı zamanda Fatih Projesi'nin ilk fazında 2.236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını sürdürüyoruz. Sağlık sektöründe yine kurumların ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor; hastanelerin yüksek hızlı internet erişimlerini gerçekleştiriyor ve Sağlık Bakanlığı'na ait donanımları Türk Telekom veri merkezlerinde barındırıyoruz. Belediyeler ve iştirak şirketlerinin tüm iletişim ihtiyaçları büyük oranda Türk Telekom tarafından sağlanıyor. Ulaşım sektöründe ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait tüm radar ve havaalanlarının, Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD ve Kara Ulaştırması Birimi'nin, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü (eski adıyla Denizcilik Müsteşarlığı) ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün iletişim altyapıları Türk Telekom tarafından destekleniyor."

Türk Telekom Doğu-II Bölge Müdürü Ahmet Alevcan'ın konuşmasının ardından Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Murat Dedeoğlu, finans sektöründe kamu bankalarının telekomünikasyon altyapısını da Türk Telekom'un sağladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Örneğin T.C. Ziraat Bankası'nın 1.500'den fazla şubesine fiber altyapı tesis edilerek, ülke genelindeki tüm şubelerini VPN altyapısı ile birbirine bağladık. Borsa İstanbul da veri merkezi konusunda Türk Telekom'dan hizmet alıyor. Güvenlik sektöründe ise Jandarma Genel Komutanlığı'nın binden fazla birimini VPN altyapısı ile tek çatı altında topladık. Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz Metropol Projesi ile kurumun 160 biriminde, noktadan noktaya metro ethernet erişim olanağı sağladık. Adalet Bakanlığı'nın SEGBİS Projesi ile Türk Telekom, TTVPN erişimiyle artık duruşmaların video kayıtlarının tutulabilmesine, ifadelerin video konferans ortamı ile uzaktan da alınabilmesine olanak tanıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Telekom, gelişmiş teknolojisiyle Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını belirleyerek, grup şirketleri ile birlikte uçtan uca çözümler sunmaya ve müşterilerine değer yaratmaya devam edecek." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom, Kamu Kurumlarına Sunduğu Hizmetleri Elazığ'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement